StoryEditor

Takto dostanete Netflix zadarmo. Návod krok po kroku

07.01.2016, 09:32
Vytvorili sme pre vás postup, ako sa zaregistrovať na Netflixe, a čo všetko budete potrebovať.

Americká spoločnosť aj spolu so vstupom na náš trh pripravila špeciálnu akciu, kde si môžete Netflix vyskúšať na jeden mesiac zadarmo. Predplatné je bez viazanosti a môžete ho kedykoľvek ukončiť. A ako sa k nemu dostať? 

1. Navštívte stránku netflix.com a jednoducho kliknite na červené tlačidlo - Start your free month.

 

2. Stránka vás dostane na výber služby. Tu si zvolíte, o aký typ predplatného by ste reálne mali záujem. Rozdiel pri všetkých službách je v kvalite záznamu a v počte zariadení, ktoré môžu účet naraz používať. 

Základný balík - Tu nedostanete ani HD kvalitu a sledovať videá môžete len na jednom zariadení. Túto môžnosť odporúčame len veľmi nenáročným používateľom, ktorí budú Netflix sledovať najmä v smartfóne alebo nemajú  dobré internetové pripojenie.

Štandardná ponuka - Toto je jasná zlatá stredná cesta, kde sa dostanete ku kvalitnejšiemu HD rozlíšeniu a sledovať videá môžete na dvoch zariadeniach súčasne. Napríklad jeden film zároveň na počítači a ďalší v telefóne. 

Prémiová ponuka - To najlepšie, čo vie Netflix ponúknuť. Pokiaľ máte doma Ultra HD televízor prípadne veľmi kvalitný monitor, pokojne si priplaťte za vyššiu kvalitu. Filmov v „super rozlíšení“ nie je zatiaľ mnoho, no rýchlo pribúdajú. Tu dostanete top kvalitu a navyše viete Netflix používať zároveň až na štyroch zariadeniach. Ideálne pre rodinu. 

 

3. Teraz zadajte svoj email, ktorým sa budete prihlasovať a rovnako aj svoje heslo. 

 

4. Aby ste využili ponuku, kde môžete Netflix využívať zadarmo, musíte zadať do služby svoju platobnú kartu alebo PayPal účet. Netflix je americká spoločnosť, ktorá má milióny zákazníkov, a tak nemusíte mať o svoje údaje strach. 

 

5.  Vitajte vo svete Netflixu. Služba vás privíta a navyše vám okamžite oznámi, kedy vám končí predplatné zdarma. To môžete kedykoľvek zrušiť. Okrem toho vám ešte nechá naposledy skontrolovať údaje. 

 

6. Teraz si vyberáte zariadenia, na ktorých budete Netflix sledovať. Zakliknúť môžete viacero možností. 

 

7. Ak ste si zvolili štandardný alebo prémiový program, môžete pomenovať ďalších používateľov, ktorí budú s vami Netflix používať.

 

8.  Služba si od vás v predposlednom kroku vypýta vaše tri obľúbené filmy, ktoré sledujete. Základná ponuka sa vám tak prispôsobí. Ak nenájdete vaše obľúbené, odkliknite aspoň podobný žáner, ktorý sledujete. 

 

9. Toto je oficiálne posledný obrázok, ktorý vidíte. Na tejto obrazovke už len zvolíte, či idete sledovať Netflix vy alebo prípadne deti, ktoré majú inú ponuku titulov. 

 

10. Pred sebou máte stovky filmov, na ktoré už len teraz stačí kliknúť a sledovať ich. Vpravo hore máte vyhľadávanie, kde viete filtrovať filmy podľa hercov či žánrov. Po kliknutí na film ho máte ihneď pred sebou. 

 


 

01 - Modified: 2007-12-30 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Koniec roka priniesol aj pravidlá, ktoré odstránia klamlivú reklamu a nečisté obchodné ťahy
01 - Modified: 2024-04-05 12:00:00 - Feat.: - Title: Pokračovanie Rebel Moon či nový seriál o legendárnom sériovom vrahovi. Netflix prinesie v apríli poriadnu jarnú nálož 02 - Modified: 2024-03-22 11:30:00 - Feat.: - Title: Je to potvrdené! Oscarový Cillian Murphy si zopakuje ikonickú rolu Thommyho Shelbyho v Peaky Blinders 03 - Modified: 2024-03-26 08:00:00 - Feat.: - Title: Netflix prichádza s peckou pre milovníkov krimi. Jennifer si najala vrahov, aby zabili jej rodičov, mala na to niekoľko dôvodov 04 - Modified: 2024-03-16 11:30:00 - Feat.: - Title: Toto vieme o novej sérii Black Mirror. Tvorcovia prezradili podrobnosti, čaká nás návrat obľúbených postáv? 05 - Modified: 2024-03-13 10:32:30 - Feat.: - Title: Skvelá správa pre fanúšikov Narnie. Netflix pripravuje nové filmy, režírovať ich bude žena, ktorá dala svetu Barbie
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
13. apríl 2024 15:09