StoryEditor

Najlepšie a najhoršie darčeky pre ženy, ktoré dnes môžete kúpiť

23.12.2015, 12:09
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk
Túžite po exkluzívnych darčekoch pre svoje najbližšie? Tieto ocenia znalkyne špičkového dizajnu i milovníčky prekvapení, potešia i darčekové poukážky.

Ženskosť s pánskym šarmom
Do detailov vycibrená klasika, ktorá nemôže sklamať. Dámske hodinky Breitling Galactic 36 SleekT z ušľachtilej ocele, s perleťovým číselníkom, nadčasovým remienkom a lunetou z karbidu volfrámu budú ozdobou každej ženskej ruky.
Cena: informácie o cene v predajni

 

Šperk od ALO diamonds    
Chcete žene darovať radosť? Darujte šperky. Ale nie hocijaké. Ikonické šperky zrodené v klenotníckom ateliéri s 20-ročnou tradíciou, ktoré v sebe spájajú originalitu, nadčasový dizajn a osobitosť špičkového ručného spracovania. Dokonale prepracovanými tvarmi a oslnivým ligotom sa vyznačujú šperky kolekcie Sunshine. Elegantný dizajn a skvostné žlté diamanty obklopené žiarou bielych diamantov očaria. Samozrejmosťou je celoživotný servis i záruka na vypadnutie kameňa, ako aj certifikát overujúci pravosť a pôvod kameňa nezávislým súdnym znalcom.
Cena: informácie o cene v predajni

 

Vôňa z Paríža
Svieža a veľmi ženská vôňa vystihuje nespútaného ducha s vrodeným zmyslom pre módu a štýl. Rovnakým spôsobom, akým sa Chloé obratne pohráva so svojimi predstavami o ženskosti, berie teraz do rúk tradičnú ružu a s dômyselnou precíznosťou ju pretvára do vône plnej života. Aranžuje ju do polôh priezračnosti a hrejivosti, hravosti a podmanivosti. Vzdušné, flirtujúce vrchné nóty ju pomaly unášajú preč, aby dala priestor bohatšej a zmyselnejšej ruži, ktorej robia spoločnosť magnólie, konvalinky a nepatrný náznak ambry a elegantného cédrového dreva. Ako tip na darček dokonalé.
Cena: individuálne podľa predajní

 

Kolekcia šperkov á la Klimt
Umenie na krku. Doslova. Frey Wille, najluxusnejší rad šperkov z 18-karátového zlata s diamantmi, je kombináciou páleného emailu s rýdzim zlatom a nádhernými diamantmi. Ako typický predstaviteľ luxusu vytvára dokonalú harmóniu medzi radosťou z umeleckého dizajnu a túžbou po niečom výnimočnom. Kolekcia „Hommage à Gustav Klimt“ – „Adele Bloch Bauer“ obsahuje ručne vyrábané šperky –  konkrétne prsteň, prívesok so snake retiazkou, náušnice. A ako vhodný doplnok je večerná kabelka z kolekcie „Hommage à Gustav Klimt“ – „Nixe“.
Cena: informácie o cene v predajni


 

Kniha Nigelly Lawson
Gastronomické srdce slávnej britskej kuchárky Nigelly Lawson patrí Taliansku. V novej knihe, ktorú vydáva Ikar, ponúka 120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným spôsobom, ktorý ducha Talianska vnesie aj do vašej domácej kuchyne.
V knihe nájdete recepty na cestoviny, mäso, ryby a hydinu. Nechýba kapitola venovaná zelenine, prílohám a sladkostiam. A ako inak: Vianoce inšpirované Talianskom.
Cena: 15,90 eura

 

Kabelky Verbua
Koža z byvola, býka, kozy, pštrosa. K tomu francúzska tradícia, slovenská zručnosť a svetové nápady. Kabelky, ale aj kufríky, opasky, peňaženky a náramky. Všetko, po čom ste vždy túžili, vám splní mladá dvojica, Slovenka a Francúz. Prevzali rodinnú tradíciu brašnárstva a z Normandie ju priviezli k nám. Do bratislavskej Cvernovky, kde dnes ručne vyrábajú kožené kabelky pod vlastnou značkou Verbua. Pre ženu (ale i pre pána) je to darček No. 1, pretože si môžete zvoliť tvar, farbu, ale aj typ kože – všetko podľa svojich snov. Výroba trvá asi mesiac, ale darčekové poukážky sú možné.
Cena: individuálna podľa návrhu na mieru

 

Elegancia v mene Luisa Spagnoli
Víkend v divadle, na svadobnej hostine, na stužkovej či na pracovnom večierku? Luisa Spagnoli odporúča tieto ružové čipkované šatočky s čiernou ripsovou mašličkou. Sú ženské, pôvabné, mladistvé a nepokazíte nimi nič pri nijakej príležitosti.
Cena a viac informácií: luisaspagnoli.sk

 

Posvieťte si v štýle Grety Garbo
Výstrednosť, okázalosť, lesk. Toto sú poznávacie znamenia Haralda Glööcklera, excentrického nemeckého dizajnéra a módneho návrhára, ktorý nedávno spojil svoje meno s rakúskou spoločnosťou EGLO – najväčším výrobcom dekoratívnych svietidiel na svete. Výsledkom je bohato zdobená kolekcia s extravagantným nádychom, ktorá vás prenesie do obdobia Ľudovíta XIV. alebo do glamour čias Grety Garbo. A do obývačky, jedálne či spálne vám vnesie luxus v podobe blyštiacich sa krištáľov, zlata, striebra, zamatu, kombinácie bielej a čiernej či typického Glööcklerovho loga: kráľovskej korunky.  
Cena a viac informácií: eglo.sk

 

Listy a kvety. Na luxusnú nôtu
Obdivovatelia prírodných krás, zbystrite pozornosť. Je tu nová kolekcia ALO diamonds, vzdávajúca hold kvetom a listom, ktorých prirodzene elegantné tvary zvýrazňujú krásu drahokamov. Konkrétne tanzanitov, smaragdov, turmalínov a rubínov, zasadených do bieleho, žltého či ružového zlata. Prsteň ALO Czarina Bloom z bieleho 18-karátového zlata so 127 diamantmi a zafírmi je viac ako len darček.
Cena: 9 670 eur, predáva alo.sk   

 

Zaveste si na krk umenie
Nadčasové a vždy vhodné – presne ako malé čierne. Oceňujú ich v Hollywoode aj na kráľovských dvoroch. Reč je o perlách, ktoré majú medzi šperkmi dodnes výnimočné postavenie. A ktoré FreyWille premieňa na originálny náhrdelník: tým, že ich prepája s emailovými príveskami, inšpirovanými velikánmi výtvarného umenia - Gustavom Climtom, Alfonzom Muchom či Claudom Monetom. Prívesok Luna Piccola v 18-karátovom zlate s perlovým náhrdelníkom a briliantmi, kolekcia „Hommage à Claude Monet – Orangerie“ poteší.
Cena: informácie o cene v predajni

 


...a najhoršie darčeky, ktoré môžete kúpiť
A keď sme vám doteraz neporadili, čo kúpiť, pre niektorých pánov je dobrá rada aj to, čo by určite kúpiť nemali. Britský portál Reveal zhromaždil najhoršie darčeky, aké ženy dostávajú od svojich partnerov. Podľa nového prieskumu zhruba tretina žien darčeky po Vianociach vracia, pretože sa úplne minuli ich záujmu, túžbam či predstavám.

Čo teda ženy dokáže nahnevať? Medzi horúcich favoritov patria krém na odstraňovanie chĺpkov na tvári, metlička a lopatka - a úplné dno je fľaštička tekutého mydla pre hygienu intímnych partií. Ale aj osobná váha, krém proti celulitíde alebo "Shewee" - teda pomôcka pre ženy túžiace močiť v stoji. Potom je tu skupina "hororových darčekov", teda motorová píla, fosílie (ktoré môžu byť senzačným darčekom len v prípade, že sa dotyčná zaujíma o paleontológiu) alebo súprava na preparáciu a vypchávanie myší. A osobitnou kapitolu sú darčeky urážajúce dobrý vkus - zelený sveter s mimozemšťanom z lesklých korálok alebo vesta s reflexnými prúžkami používaná napríklad pri venčení psa.



 

01 - Modified: 2007-12-11 20:06:37 - Feat.: 0 - Title: Magna Charta položila základy našej ústavy
01 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 02 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 03 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám 04 - Modified: 2021-12-20 11:53:54 - Feat.: - Title: Herečka z novej Popolušky: Bozk mužov by v roku 2021 nemal vyvolávať kontroverzie 05 - Modified: 2021-12-19 13:49:15 - Feat.: - Title: Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 17:14