StoryEditor

Moje značky: Silvia Púchovská

22.10.2009, 00:00
Tvrdí, že nie je práve ideálnou bojovníčkou proti kríze. Naposledy ju zaujali bizarné cyklistické prilby v Dánsku a odvtedy ľutuje, že nechodí do práce bicyklom. A nakúpiť dokáže aj za desať minút. Členka topmanažmentu VÚB Banky Silvia Púchovská.

Viete, aký módny doplnok momentálne fičí v Dánsku? Cyklistické prilby. Pravdepodobne majú naozaj niečo do seba, keď zaujali aj členku Predstavenstva VÚB Banky Silviu Púchovskú.

"Očarilo ma množstvo žien na bicykloch, ktoré bez váhania točili pedálmi v sukniach, blúzkach a lodičkách na vysokých podpätkoch... a tie bizarné cyklistické prilby! Ľutujem, že nechodím do práce bicyklom. Farby, tvary, vzory, kvetinky, zvieratá - až je vám jasné, že nemôžete mať iba jednu, keď každá môže byť na inú príležitosť.“

Tak ak najbližšie uvidíte niekoho v bratislavských uliciach "pedálovať“ v prilbe posiatej ružovými kvetinkami, bude vám hneď jasné, odkiaľ tento horúci trend dorazil. O čosi viac známou (a rovnako praktickou) vychytávkou sú však aj v našich aj v dánskych uliciach šály.

"Najväčšia módna povinnosť pre dánske ženy je očividne šál alebo veľká šatka na krku aj v najteplejšom letnom dni. Nemohla som si nekúpiť, keď som vošla do obchodu s asi najväčším výberom šálov na svete!,“ neskrýva Púchovská nadšenie krajinou, ktorú nedávno navštívila.

Zároveň priznáva, že nakupuje rada, ale rozhodne nie s niekým, kto ju znervózňuje. Ak teda stretnete vrchnú riaditeľku úseku ľudských zdrojov VÚB banky v obchode, pravdepodobne bude sama - a rovnako pravdepodobne sa tam až tak dlho nezdrží.

"Asi nie som dobrá bojovníčka proti kríze, lebo mi momentálne vyhovuje nákupné centrum v Parndorfe. Našla som tam minule všetko, čo som potrebovala. Dokonca sa mi prvýkrát v živote stalo, že som šla okolo výkladu, videla kabát na figuríne, presne taký, aký som chcela. Tak som vošla, vyskúšala a hneď kúpila. Všetko asi za desať minút.“
Čím by ste však Silviu Púchovskú pravdepodobne veľmi nepotešili, by bol zoznam elektroniky, ktorú je potrebné nakúpiť v práve vrcholiacom výpredaji.

"Nerada nakupujem elektroniku. Veľmi ťažko som si vyberala mobil. Majú nudný dizajn a zbytočné funkcie. Nemám rada ani obchody, kde sú dlhé natlačené rady s neupravene visiacimi "handrami“. V zahraničí sa mi to síce párkrát oplatilo - no na Slovensku som v takých masovkách nikdy kvalitu nenašla.“

Priznáva, že najväčšiu hodnotu pre ňu majú najmä darčeky od rodičov a ak je v pozícii darcu ona, najradšej nakupuje pre dcéru. Už totiž presne vie, čo poteší.

"Mám takmer 100-percentnú úspešnosť v nákupe parfumov. Ja by som ich najradšej kupovala všetkým blízkym. Je to moja slabosť, až fyzicky ma priťahujú, aby som ovoňala. Aj v časovom strese dokážem vbehnúť dnu a rýchlo hľadať, či práve teraz nie je v ponuke nová, očarujúca, perfektná vôňa...“

A na záverečnú otázku, či existuje niečo, po čom túži, no zatiaľ si to nezadovážila, Púchovská odpovedá: "Momentálne nie.“ Nuž, šťastný človek!

DOTAZNÍK

KOZMETIKA
Parfum: Dior
Šampón a kondicionér: Elseve
Telová starostlivosť: Nivea
Dekoratívna kozmetika: Dior, Chanel

OBLEČENIE:
Biznis oblečenie: Podľa ponuky a kvality. Mám rada športovo-elegantný štýl
Oblečenie na voľný čas: farebnejšie
Šport: väčšina je Adidas
Džínsy: najradšej trištvrťové
Obuv: Gabor

DOPLNKY:
Taška: rôzne
Hodinky: Citizen
Šperky: najmilšie sú tie darované

NÁPOJE
Nealko: čistá voda Dolphin
Víno: biele, suché
Pivo: Bažant 10
Kokteil: nemusím

ELEKTRONIKA
Mobil: Nokia
TV: Philips
PC: Dell
Domáce spotrebiče: Electrolux
Auto: Audi

OBĽÚBENÉ MIESTA
Kaviareň: Antik
Reštaurácia: Čárda vo Vojke
Ďalšie miesta: tie, ktoré sú pri vode

menuLevel = 2, menuRoute = style/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 12:17