StoryEditor

Začínal s bufetmi, dnes jeho víno poznajú vo svete

19.09.2014, 00:00
Autor:
lucluc

Matyšák a víno. To je dnes už taká neodmysliteľná kombinácia, že nikomu ani len nenapadne, že sa známy slovenský vinár mohol venovať kedysi aj niečomu inému. Ale aj on patril k tým šikovným, ktorí už počas socializmu „pokúšali“ pravidlá a začali podnikať. Už od mlada to bol jeho sen. „Pomerne mladý, v 29 rokoch, som sa v gastronómii dostal na úroveň riaditeľa horského hotela na Pezinskej Babe. Mal som veľmi zviazané ruky, napriek tomu som dosiahol úspech. To však nebolo ani zďaleka finančne ohodnotené,“ spomína dnes pezinský vinár Peter Matyšák. Jeh...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-10-19 07:15:00 - Feat.: 0 - Title: Ruské námorníctvo narúša gruzínske pobrežné vody
01 - Modified: 2019-11-22 11:21:03 - Feat.: - Title: Z hudobníka vyjednávačom. Urobil som z Rusov zase okupantov, tvrdí 02 - Modified: 2019-11-21 10:14:06 - Feat.: - Title: Ozbrojené zložky čakali v novembri 1989 na rozkaz k zásahu, ŠtB chcela spustiť rozsiahle zatýkanie 03 - Modified: 2019-11-18 20:57:48 - Feat.: - Title: Najdôležitejšia pre úspech bola kvalita inštitúcií 04 - Modified: 2019-11-17 21:44:40 - Feat.: - Title: November 1989 priniesol aj slobodu voliť 05 - Modified: 2019-11-17 13:00:07 - Feat.: - Title: Radičová: Tí, ktorí nepotrebovali žiť v slobode, tým nebude chýbať ani dnes
menuLevel = 2, menuRoute = style/vikend, menuAlias = vikend, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 02:54