StoryEditor

Ste lenivý vstávať? Tento budík vám siahne na peniaze

19.08.2013, 00:00
Autor:
dpidpi
Pozrite si tri aplikácie do smartfónov, ktoré urobia ráno oveľa zaujímavejšie.

Rise

Šikovná aplikácia, ktorá je obľúbená najmä kvôli jednoduchému ovládaniu a prepracovanému dizajnu. V grafickom prostredí sa pohybujete pomocou intuitívnych gest  a nastavovanie alarmu je sprevádzané grafickým zobrazením polohy slnka. Chýba však možnosť viacerých budíkov či možnosť nastaviť budenie len na určité dni. Výhodou napriek tomu môže byť budenie bez zapnutej vibrácie. Doplnok je dostupný len pre operačný systém iOS. 

Download

 http://vimeo.com/55786338

Shredder Alarm Clock 

Chýba vám ráno dostatočná motivácia vstávať? Tento budík vás naučí, že čas sú peniaze. Budík ponúka klasické funkcie, no naviac ukazuje aj predpoveď počasia na moment nastavenia alarmu. Unikátna vlastnosť je však v budení. Pokiaľ chcete alarm odložiť, zaplatíte. Budík ponúka na predaj minúty, ktoré môžete pokojne preležať.  Za 30 minút spánku tak napríklad zaplatíte 0,89 centov. Aplikácia je dostupná len pre majiteľov iPhonov či iných prístrojov s operačným systémom iOS.

Download

Alarm Clock Plus 

Budík, ktorý je dostupný zdarma pre operačný systém Android, skúša na prerušenie alarmu inú taktiku. Ihneď ráno musíte zapojiť všetky svoje zmysli a vyriešiť napríklad tak logický alarm, ktorý sa skladá z matematického príkladu. Aplikácia navyše ponúka prehľadné prostredie a je kompatibilná takmer s každým zariadením s operačným systémom Android. 

Download

Snímky: itunes.com, play.google.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 13:17