StoryEditor

Instagram má nový rekord. Pozrite sa, koho sleduje vyše sto miliónov ľudí

28.09.2016, 17:10
Autor:
bonbon
Speváčka priznala autoimunitné ochorenie a dosiahla prvenstvo na Instagrame

Prirodzená, ľudská a (aj v ťažkých chvíľach) otvorená. Aj to sú devízy verejného vystupovania mladej popovej speváčky Seleny Gomez, ktorej príspevky (aj ich výpadok) na sociálnej fotografickej sieti Instagram jej v týchto dňoch vyniesli rekordný status - najnasledovanejšia osoba na Instagrame so 100 miliónmi fanúšikov.

Na Instagrame tak prekonala aj známe kolegyne Taylor Swift (91,4 miliónov fanúšikov), Beyoncé (85,3 miliónov), Arianu Grande (85 miliónov) a Kim Kardashian West (83,6 miliónov), spomína hudobný magazín Billboard.

Vďačí za to aj svojim internetovým sledovateľom a fanúšikom združeným pod pojmom "Selenators", ktorí sa iniciatívne aktivizovali v kampani za dosiahnutie jej stomiliónovej hranice potom, ako 24-ročná interpretka prerušila turné a prestala komunikovať na sieťach.

Pozrite si jej ostatné fotografie na Instagrame:

Bola úprimná... a vyhrala
Na prelome septembra totiž Gomez ohlásila, že z psychických dôvodov ruší zvyšné koncerty svetového turné k albumu Revival, v rámci ktorého sa mala predstaviť aj v Prahe.

Otvorene verejnosti priznala prejavy úzkosti, depresie a paniky, ktoré nastúpili potom, ako jej pred rokom diagnostikovali lupus - autoimunitné ochorenie, ktoré spôsobuje aj chronické zápaly na rôznych orgánoch a môže sa prejavovať na koži.

hostess vibes. Happy 4th everyone!

Video uverejnené používateľom Selena Gomez (@selenagomez),

"Chcem byť proaktívna a zamerať sa na svoje zdravie a šťastie. Rozhodla som sa, že najlepší spôsob, ako to urobiť, je dať si chvíľu voľno. Ďakujem všetkým fanúšikom za podporu,” vyhlásila pred niekoľkými týždňami s tým, že dúfa, že jej otvorenosť motivuje ostatných, aby úprimne hovorili o svojich problémoch.

Selena Marie Gomez začínala ako detská hviezda v seriáli Kúzelníci z Waverly. Zviditeľnil ju aj vzťah s nemej slávnym Justinom Bieberom. Má na konte množstvo cien za popovú tvorbu.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 12:21