StoryEditor

Ušetrite s mobilnými aplikáciami desiatky eur

25.02.2015, 23:00
Telefonovanie zadarmo alebo prehľad o zľavách a najlepších ponukách v okolí . Vďaka aplikáciam v smartfóne môžete mesačne ušetriť desiatky eur.

Výdavky pod kontrolou

Chceli by ste ušetriť, ale neviete kde? Nainštalujte si jednu z viacerých mobilných peňaženiek. Tá vám pomôže sledovať kde a koľko miniete. Dokážete si tak udržať prehľad vo výdavkoch a v jednoduchých grafoch uvidíte, koľko miniete mesačne na stravu, potraviny, ubytovanie či benzín. Na základe týchto údajov sa môžete rozhodnúť kde je priestor na šetrenie. Skúste Evo Wallet (Android, iOS) alebo Wallet (Android).

Volanie zadarmo

Ak ste v pokrytí WiFi signálu, tak už nemusíte míňať kredit z predplatenej karty alebo minúty z paušálu. Na telefonovanie môžete využiť aj populárnu chatovaciu aplikáciu Facebook Messenger (Android, iOS). Dovoláte sa ku každému, kto ju má nainštalovanú vo svojom chytrom telefóne. Okrem tejto aplikácie môžete využívať rovnakým spôsobom aj Skype (Andoid, iOS) alebo Viber (Android, iOS). Pri pripojení k dátovej sieti kvalitu hovoru ovplyvní rýchlosť a stabilita pripojenia. Rátať musíte aj so spotrebou dát. Minúta hovoru spotrebuje približne 240KB, hodina okolo 14MB.

Vernostné karty v mobile

Vernostná karta do potravín, do drogérie, do kina a aj na benzínku. Nakoniec ich je tak veľa, že sa nedajú už nosiť v peňaženke. Zľahčenie prináša slovenská aplikácia Moje karty (Android, iOS). Vďaka nej môžete mať všetky zľavy pokope a nestane sa vám, že by ste si vernostnú kartu zabudli doma.

Heuréka

Kupujete počítač, žrádlo pre psa alebo čistiace prostriedky? Ušetrite s mobilnou aplikáciou portálu heureka.sk. Ako web, tak aj program združuje milióny rôznych produktov z tisícok internetových obchodov a ponúka vám ich cenové porovnanie. S Heurekou sa vám nestane, že by ste kupovali predražený tovar. Aplikácia je dostupná pre Android a aj pre iOS.

Zľavy na každom rohu

Nie každá večera alebo výlet s partnerom musia prevetrať vašu peňaženku. Pomôžu vám aplikácie Zľavomat (Android, iOS) alebo Zľava dňa (Android, iOS), ktoré sú klonom rovnomenných internetových portálov. Kedykoľvek si s nimi môžete vyhľadať a prezerať aktuálne zľavy napríklad vo vašom meste a rovno ich aj objednať.

Prehľad leteniek

Plánujete výlet alebo dovolenku? Veľkým pomocníkom vám môže byť SkyScanner (Android, iOS). Aplikácia združuje dáta od väčšiny leteckých prepravcov do jednoduchého prehľadu. Stačí nastaviť východziu a príchodziu destináciu a približné dátumy letov. SkyScanner vám ponúkne rebríček od najlacnejších po najdrahšie letenky.

01 - Modified: 2024-04-15 08:30:00 - Feat.: - Title: Drahé palivo na pumpách? Poradíme vám, ako dokážete znížiť spotrebu vášho auta 02 - Modified: 2024-04-12 22:00:00 - Feat.: - Title: Vyklápací smartfón, ktorý stojí polovicu ceny Z Flipu od Samsungu? Áno, ale nákup nebude jednoduchý 03 - Modified: 2024-04-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Toto sú najpredávanejšie telefóny všetkých čias. Vládne im roky sa trápiaca značka 04 - Modified: 2024-04-03 05:58:18 - Feat.: - Title: Spolupráca s Leicou sa vyplatila. Kompaktná vlajková loď z Číny ale dokáže viac ako len fotiť 05 - Modified: 2024-03-29 11:00:00 - Feat.: - Title: Nabitú strednú triedu dopĺňa čínska novinka. Láka takmer bezrámčekovým displejom a fotografickou výbavou
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 14:28