StoryEditor

Nový iPhone na videu. Potvrdzuje sa aj čítačka odtlačkov

10.09.2013, 01:00
Autor:
dpidpi
Na čínskom serveri sa objavilo video, ktoré ukazuje lacný iPhone 5C.

https://www.youtube.com/embed/4iOQsH39tV8

Krátke 15 sekundové video ukazuje modrý iPhone 5C, na ktorom beží práve najnovší operačný systém iOS7. Apple by mal v týchto chvíľach už naskladňovať nový iPhone na jeho ďalšie rozoslanie po celom svete. Tlačová konferencia pri príležitosti nových iPhonov sa koná dnes o 19:00 nášho času, z ktorej vám prinesieme aj online prenos. 

Ďalšie správy, ktoré unikli, ukazujú, že drahší z modelov iPhonu bude obsahovať aj doteraz nepotvrdenú čítačku odtlačkov prstov. Informácie priniesol The Wall Street Journal. Snímač má byť však oproti doteraz využívaným na oveľa vyššej úrovni. Teda odtlačky prstov by mal prečítať bezchybne a okamžite, čo prispeje k tomu, aby sa stal akceptovaným širokou verejnosťou. Za vývojom má stáť spoločnosť AuthenTec, ktorú zakúpil Apple ešte v roku 2012 za 356 miliónov dolárov. 


Ľudia už čakajú na iPhone

Dokonca sa už dnes tvoria pred niektorými predajňami Apple zástupy ľudí, ktorí čakajú na najnovší model iPhonu. Zväčša sa ale jedná o „výhodný biznis“ a prvé iPhony sú ihneď predané za niekoľkonásobne vyššiu cenu. Odhadovaný začiatok predaja je 20. septembra.

Nové informácie budeme počas dňa aktualizovať. 

 

Snímy: macrumors.com

Zdroj: macrumors.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 16:03