StoryEditor

Asus má svoj iPhone spolu s tabletom

25.02.2013, 15:56
Asus predstavil už tretiu generáciu špeciálneho smartfónu, ktorý je možné vložiť do tabletu.

Asus sa na výstave MWC rozhodne nenechal zahanbiť a ukázal nový Padfone Infinity, ktorý bude vrcholom jeho ponuky. Ide už o tretiu generáciu špeciálneho smartfónu, ktorý je možné vložiť do tabletu.

Novinka ponúka päťpalcový Full HD displej a prepracované kovové telo. Asus integroval do zariadenia moderný a zatiaľ najvýkonnejší procesor na trhu, Snapdragon 600.

Padfone má osadený 13 Mpx fotoaparát, ktorý dokáže nahrávať aj Full HD video. Zaujímavosťou ostáva možnosť zachytenia až stovky fotografií behom ôsmich sekúnd. Spolu so smartfónom bol samozrejme predstavený aj tablet, ktorý pre svoj chod potrebuje mať v sebe zastrčený tento smartfón.

Na desaťpalcovej obrazovke si používatelia vychutnajú až Full HD rozlíšenie. Jeho príchod sa očakáva v apríli za sumu tisíc eur.

Ultra HD vzduchom

Okrem nových telefónov ukázala spoločnosť LG aj technológiu, ktorá dokáže prenášať Ultra HD obraz bezdrôtovo. Toto rozlíšenie obsahuje štvornásobne viac bodov ako Full HD.

Novinka je určená pre smartfóny a tablety budúcich generácii, aby jednoducho dokázali prenášať obraz, ktorý je dátovo náročný zo zariadenia napríklad do televízora.

Nástupca Galaxy S III príde už budúci mesiac

Samsung na výstave už oznámil, kedy príde jeho budúca vlajková loď. Tlačová konferencia sa má uskutočniť 14. marca. Očakávania od pokračovateľa doteraz najpredávanejšieho smartfónu spoločnosti, Samsung Galaxy S III sú obrovské.

Podľa dohadov chce juhokórejský výrobca použiť osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 4,99 palcovú Full HD obrazovku a 13 Mpx zadný fotoaparát.

 

Pobyt redaktora hradí spoločnosť Orange.

 

Mimoriadne spravodajstvo z Mobile World Congress nájdete už zajtra v Hospodárskych novinách. Všetky aktuality budeme sledovať na HNonline.
01 - Modified: 2004-10-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Pozor na svetlá!
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 06:36