StoryEditor

Z bývalého olympionika je žena. A na Twitteri porazila Obamu

02.06.2015, 10:41
Autor:
stlstl

Otec známej profesionálnej celebrity Kim Kardashian či modelky Kendall Jenner, Bruce Jenner, je už ženou. Po niekoľkomesačnej premene, keď podstúpil plastiku tváre, aby vyzeral viac ako žena, ale ešte neprešiel operáciou pohlavia, sa včera 65-ročný bývalý úspešný olympijský atlét predstavil na titulke júnového vydania magazínu Vanity Fair. A usmieval sa na nej už ako ohromujúca Caitlyn Jenner. Okrem toho si včera už ako žena založil aj nový účet na Twitteri. A hneď s rekordom, aký tu ešte nebol.

 

Za 4 hodiny a tri minúty dosiahla na tejto sociálnej sieti viac ako 1 milión followerov. Na konci prvej hodiny počet jej followerov už bol 280-tisíc a o 2 hodiny neskôr už ich bolo vyše pol milióna.
 

 

"Bruce musel vždy klamať. Caitlyn nemá žiadne tajomstvá. Akonáhle sa obálka Vanity Fair dostala na verejnosť, bol som voľný,“ povedal Jenner. "Som veľmi šťastný, že po takom dlhom trápení môžem byť sám sebou," dodal. Fotografiu na obálku urobila slávna fotografka Annie Leibovitz v jeho dome v Malibu.

 

 



Tento míľnik robí s jej účtu historický najrýchlejší, ktorý prekonal metu jedného milióna. Predbehol aj doterajšieho rekordéra, účet @POTUS omnoho slávnejšieho amerického prezidenta Obamu. Ten hranicu jedného milióna prekonal za 4,5 hodiny.

 



Reakcia bola okamžitá a neskutočne masívna. Do značnej miery pozitívna a s tisíckami podporných reakcií od mnohých osobností z celého sveta.

 

This.

Fotka zveřejněná uživatelem Demi Lovato (@ddlovato),

 

Prezident držal rekord s jeho účtom @POTUS iba krátko, len dva týždne. Predchodcom Obamovho rekordu bol slávny herec, ktorý stvárnil hrdinu Marvelu Ironmana, Robert Downey Jr.. Ten prekonal miliónovú hranicu za jeden deň, ale len tesne. Presne po 23 hodinách a 22 minútach v apríli 2014.

Článok vo Vanity Fair ukazuje životný príbeh Caitlyn Jenner, ktorá trpela od malička tým, že sa necítila vo svojej koži dobre. Popisuje jej vzostup k sláve športovca, jej manželstvo a boj s deťmi ako rodič. V rozhovore pre slávny magazín hovorila o svojej životnej ceste. „Keby som ležala na smrteľnej posteli a držala v sebe toto tajomstvo a nikdy by som nič neurobila, klamala by som samá seba a vyčítala si, že som jednoducho vyhodila celý život."


V časopise prehovoril aj o svojom 23-ročnom manželstve s matkou Kim Kardashian, Kris Jenner, ktorá ho vraj ovládala. Ich rozvod podľa neho nezapríčinila jeho zmena pohlavia, ako správanie manželky. "Prvých pätnásť rokov som cítil, že ma potrebuje, pretože som živil rodinu. Potom sa to obrátilo, keď rozbehla svoju šou a začala zarábať vlastné peniaze, už ma tak nepotrebovala. A prestala byť voči mne tolerantná v mnohých ohľadoch. Často sa ku ma správala zle. Ľudia videli, ako ma týrala. Mala kontrolu nad peniazmi a nad všetkým," vyhlásil Jenner.

Jeho exmanželka zase povedala, že jeho prístup nechápe. "Prečo si chcel byť ženatý a mať deti, ak toto bola tvoja túžba už od detstva? Prečo si mi to všetko nevysvetlil?" povedala v televíznom rozhovore. S Jennerovou premenou sa ťažko zmieruje aj jeho matka Esther, píše portál idnes.cz. "Budem mu stále hovoriť Bruce. Jeho otec a ja sme ho tak pomenovali. Bude pre mňa ťažké sa s tou zmenou zmieriť, ale som za neho šťastná, alebo za ňu," povedala serveru Access Hollywood.

01 - Modified: 2007-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Vizitky - Egypt, Tunisko, Maroko, JAR
01 - Modified: 2024-04-16 08:24:30 - Feat.: - Title: Musk chce prinútiť nových užívateľov, aby za príspevky na sieť X platili 02 - Modified: 2024-04-11 13:48:59 - Feat.: - Title: VIDEO 16-ročný študent prekonal 22 rokov starý bežecký rekord Usaina Bolta. Slávneho športovca prekonal aj napriek zraneniu 03 - Modified: 2024-04-11 10:16:22 - Feat.: - Title: Peru tvrdí, že našlo vôbec najstaršieho človeka na planéte. Ak sa zistenie potvrdí, 124-ročný Marcelino prepíše históriu 04 - Modified: 2024-04-10 13:27:05 - Feat.: - Title: Extrémy sú tu, už niet cesty späť. Marec bol najteplejší v histórii meraní, už ako desiaty mesiac za sebou 05 - Modified: 2024-04-09 17:55:46 - Feat.: - Title: V Česku padali štvrtý deň po sebe teplotné rekordy, priblížili sa k 29 stupňom
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. apríl 2024 00:57