TASR/Jaroslav Novák
StoryEditor

Dopravca Slovak Lines má novú aplikáciu, našiel ju v Estónsku

20.08.2019, 16:28
Autor:
TASRTASR
Všetky dáta sa dajú prepojiť s digitálnymi tabuľami na nástupištiach či samoobslužnými kioskami.

Nová digitálna platforma autobusového dopravcu Slovak Lines spája rezervačný systém, nový nákupný proces na webe a v mobilnej aplikácii a novú webovú stránku.

Cieľom je sústrediť všetky kľúčové systémy pod jednu strechu. Nový systém prináša napríklad aj notifikácie o prípadných zmenách a meškaní spojov či možnosť rezervácie konkrétnych sedadiel.

Ako hlavnú podmienku pri hľadaní vhodného partnera na tento projekt označil generálny riaditeľ Slovak Lines Express Pavol Labant to, aby systém fungoval v reálnom čase.

"Po dôkladných analýzach sme pre nás vyhovujúci systém našli v Estónsku. Naším partnerom sa stala spoločnosť Turnit s viac ako 20-ročnými digitálnymi skúsenosťami v sektore osobnej dopravy," priblížil Labant.

Nový digitálny systém prepája nielen digitálne, ale aj nedigitálne kanály. Predaj cez webstránku a mobilnú aplikáciu Slovak Lines je v reálnom čase synchronizovaný s predajom u vodičov, na pokladniach autobusových staníc či pobočkách partnerov.

Zároveň sa všetky dáta dajú prepojiť s digitálnymi tabuľami na nástupištiach či samoobslužnými kioskami.

Komplexný systém notifikácií by mal umožniť informovanie o mimoriadnych udalostiach, akými sú meškanie spoja či zmena trasy a odchodu spoja.

"Zákazníci si už čoskoro budú môcť rezervovať konkrétne sedadlá, ale aj objednať si doplnkové služby a produkty nielen od Slovak Lines, ale aj prípadných partnerov, ktorých do našich predajných kanálov integrujeme," skonštatoval šéf marketingu a vývoja Slovak Lines Martin Hanula.

Cestujúci by si tak v budúcnosti mohol cez aplikáciu napríklad dokúpiť cestovný lístok na MHD v Bratislave alebo lístky na rôzne mestské atrakcie či večeru v reštaurácii.

Z pohľadu firmy je výhodou jednoduchší manažment cestovných poriadkov, liniek, trás a cien a zároveň aj kompletný servis lístkov a transakcií. Súčasťou systému sú aj CRM modul a dispečerský modul.

01 - Modified: 2024-02-06 08:27:24 - Feat.: - Title: Kritická situácia. Slovenská autobusová doprava Poprad bojuje s nedostatkom vodičov, žiada o pomoc mestá 02 - Modified: 2023-08-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Rozhovor z Uzbekistanu: Inšpirácia pre Bratislavu? Taškent sa od nuly vypracoval na lídra ekologickej dopravy 03 - Modified: 2023-06-02 11:26:41 - Feat.: - Title: Deväť ľudí zahynulo v Senegale pri protestoch po odsúdení opozičného lídra, horeli autobusy 04 - Modified: 2023-04-12 09:00:00 - Feat.: - Title: Túto obľúbenú európsku krajinu precestuješ len za 49 eur. Stačí jeden lístok, ten platí vo vlakoch, busoch aj v električkách 05 - Modified: 2023-04-05 08:14:06 - Feat.: - Title: Profitoval aj Trabelssie. Boj proti Blanárovým zmluvám dostal Jurinovú do úzkych, župe hrozí mastná pokuta
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 15:46