StoryEditor

Konferencia SAPPHIRE NOW bola nabitá novinkami. Firmy by sa mohli inšpirovať

12.06.2018, 20:00
Autor:
ahgahg
Nový balík SAP C/4 HANA od spoločnosti SAP sa nezameriava na predaje, ako tomu bolo v CRM systémoch minulosti. Sústredí sa na spotrebiteľa.

Zákazníkov si firmy musia nie len získavať, ale aj udržať. V dobe veľkej konkurencie to rozhodne nie je jednoduchá vec. Na túto problematiku však slúžia špecializované nástroje, ktoré sa na CRM (Customer Relationship Management) riešenia pozerajú z úplne iného uhla.

Nový balík SAP C/4 HANA od spoločnosti SAP sa nezameriava na predaje, ako tomu bolo v CRM systémoch minulosti. Sústredí sa na spotrebiteľa.

„Uvedomujeme si, že každá časť firmy sa musí sústrediť na jednotný pohľad na zákazníka. Ak spojíte všetky SAP aplikácie do inteligentného cloudového balíka, dopytový reťazec priamo ovplyvní správanie dodávateľského reťazca,“ povedal o novom riešení Bill McDermott, CEO SAP.

S množstvom dát treba inteligentne narábať

Integrovaná ponuka SAP C/4HANA obsahuje riešenia SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Service Cloud, SAP Customer Data Cloud vrátane nových riešení Gigya a SAP Sales Cloud spolu s riešeniami CallidusCloud. Nebudú tu však chýbať ani nástroje z doterajšieho balíka SAP Hybris.

Problémom pritom nie je ani tak získavať dáta, ako s nimi vedieť správne narábať. Pomocou nového riešenia na správu dát SAP HANA Data Management System však môžu firmy získať z ohromnej kopy dát relevantné informácie, ktoré majú obchodnú hodnotu.

Takéto riešenie predstavil SAP v americkom Orlande na konferencii SAPPHIRE NOW.

​Inteligentnejšie podniky

V Orlande odzneli na konferencii zo strany SAP aj ďalšie vylepšenia svojho portfólia inovatívnych technológií SAP Leonardo:

  • SAP Conversational AI

Vďaka SAP Conversational AI budú môcť firmy vyvíjať inteligentné chatboty. Je to služba, ktorá zahŕňa výkonný kompletný nástroj na tréning, stavbu a monitorovanie chatbotov. Tie sa potom dajú integrovať aj do iných systémov, nielen do SAP.

Ak chce firma pohodlnejšie riešenie, v ponuke sú už aj boty, ktoré sú predkonfigurované pre jednotlivé odvetvia. Zákazníci SAP dosiaľ vytvorili 60-tisíc konverzačných botov.

  • SAP Leonardo Machine Learning

Funckie SAP Leonardo Machine Learning sú teraz súčasťou aplikácií v celom SAP portfóliu, vrátane riešení SAP S/4HANA Cloud, SAP C/4HANA a SAP Ariba.

  • SAP Leonardo Machine Learning Foundation

Päticu nových funkcií získal SAP Leonardo Machine Learning Foundation. Zákazníkom umožňuje vyvíjať individuálne aplikácie, vrátane detekcie objektov, rozpoznávania textu v obrázkoch a klasifikácie textu, ktorá analyzuje a automaticky kategorizuje textové dokumenty.

  • SAP Cloud Platform Blockchain

Firme umožní jednoducho vyvíjať a rozširovať obchodné riešenia, postavené na blockchainových technológiách, ako sú Hyperledger Fabric a Multichain. Je to nový "blockchain ako služba". 

SAP

​SAP neobišiel ani start-upy

SAP.iO je firemný inkubárot, ktorý na konferencii predstavil nové start-upy. Priestor dostali okrem iného aj začínajúce firmy, pričom SAP dal na svojej konferencii priestor aj riešeniam, ktoré vznikli prostredníctvom inkubátora SAP.iO Venture Studio:

Ruum by SAP - riešenie projektového manažmentu. Zainteresovaným stranám ponúka správu úloh, časové osi, úložisko súborov alebo nástroje na tímovú spoluprácu.

Brilliant Hire by SAP - umožňuje zamestnávateľom vyhodnocovať schopnosti uchádzačov, čím zrýchli výberový proces bez predsudkov. 

Atlas by SAP - portfólio aplikácií založených na analýze lokalizačných dát. Uľahčujú a zrýchľujú firmám prijímanie obchodných rozhodnutí. Platforma využíva dáta takmer v reálnom čase na poskytovanie anonymizovaných informácií (vekové a príjmové skupiny, miesto bydliska ľudí, ktorí sa pohybujú v blízkosti vybranej lokality, atď).

01 - Modified: 2023-11-28 23:00:00 - Feat.: - Title: Nebojte sa, že nie ste dosť veľkí pre SAP 02 - Modified: 2023-01-26 13:40:45 - Feat.: - Title: Zisk najväčšieho európskeho výrobcu softvéru prudko klesol. SAP zruší 3000 pracovných miest 03 - Modified: 2022-09-26 10:53:22 - Feat.: - Title: Digitalizácia firme šetrí peniaze aj otvára trhy. Zvládnete ju za pochodu 04 - Modified: 2022-03-01 21:43:25 - Feat.: - Title: Česká spoločnosť zablokovala dátové služby pre klientov v Rusku a Bielorusku 05 - Modified: 2021-10-20 21:19:25 - Feat.: - Title: Novej verzii SAP-u ustupuje tá staršia
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 20:18