Penne, tortellini, rigatoni, tagliatelle, špagety aj polievku s riccioli. Ochutnajte s nami, zavrite oči a predstavte si, že sedíte v niektorej vychýrenej reštaurácii v Benátkach. Alebo radšej v Miláne, Ríme či Bologni? Predstavivosti sa medze nekladú :)
Keď milujete talianske recepty, rozhodne musíte vyskúšať aj tento náš.
Je uvarenie cestovín hračka? Niektoré postupy, ktoré mnohí používajú, sa ukazujú ako nesprávne.
Ani pre vás neexistuje lepšie jedlo ako cestoviny alebo lasagne? Tak to si rozhodne zamilujete tento recept.
Cestoviny sú mimoriadne vďačné jedlo. Dajú sa kombinovať s množstvom surovín, byliniek či korenín a hotové sú za pár minút. Vynechajte smotanovú omáčku a pripravte si obľúbený druh cestovín ako studený šalát.
Kto povedal, že výnimočný gastronomický zážitok musí stáť celý majland?
Už na ne nemusíte chodiť iba do reštaurácie. Pripravte si ich aj doma. Čisto zeleninové, s cestovinovými plátmi a šunkou či s bravčovým ragú. Bon Appetit!
Cestoviny sa dajú pripraviť na tisíce spôsobov. Ak ste ich však ešte nikdy neskúsili zapekať, smelo do toho!
Majú minimum tukov a kalórií – aj to je dôvod, prečo by ste cestoviny nemali vyraďovať zo svojho jedálnička počas chudnutia. A navyše, uvaríte ich raz-dva :-)
Milujeme talianske cestoviny! Ochutnajte s nami tortellini s lesnými hríbmi, zavrite oči a predstavte si, že sedíte v niektorej vychýrenej reštaurácii v Benátkach.
Hľadáte recept na vynikajúci cestovinový šalát s kuracím mäsom? Jeden pre vás máme!
Je uvarenie cestovín hračka? Niektoré postupy, ktoré mnohí používajú, sa ukazujú ako nesprávne.
Sezóna špargle je v plnom prúde. Krehké biele, zelené či fialové stonky sa dajú pripraviť na viacero spôsobov. Pridajte špargľu do omáčky na cestoviny, vyskúšajte špargľový quiche ako ľahkú večeru alebo si spestrite víkendové raňajky frittatou so špargľou a špenátom.
Ak je mäso ponechané na pulte príliš dlho, všetci vieme, že ho treba vyhodiť. Ale platí to aj pre ryžu alebo cestoviny? Hoci sa môžu zdať neškodné, pravdepodobne si to dvakrát premyslíte, keď sa dozviete o baktérii Bacillus cereus.
Je pravda, že sa po cestovinách priberá? A sú lepšie biele alebo tie z celozrnnej múky?