My ich vyhľadávame, oni odmietajú. Šéfkuchári si tieto jedlá v reštaurácii nikdy nedávajú
Sú jedlá, ktoré my jeme bežne, odborníci v gastronómii sa im ale v reštauráciách vyhýbajú. Prečo?
Sú jedlá, ktoré my jeme bežne, odborníci v gastronómii sa im ale v reštauráciách vyhýbajú. Prečo?
Reštauračná sieť Medusa mieri do novostavieb v širšom centre Bratislavy. Potvrdila tri nové reštaurácie.
Drvivá väčšina Slovákov ešte stále preferuje menu za štyri eurá, lebo nemajú iné možnosti.
Prevádzku navrhla domáca architektonická spoločnosť Snöhetta.
Pozrite si najnovšiu časť seriálu HNtelevízie Success Story Young.
Pôvodný nápad, že sa redizajn bude týkať iba niektorých detailov a častí, nakoniec padol.
V archívnej časti seriálu HNtelevízie Success Story Young sa dozviete o reštaurácii orientovanej na havajskú kuchyňu.
Návšteva reštaurácie je vždy veľmi príjemným zážitkom. Ale čo s nedojedeným jedlom? Necháme si ho zabaliť domov. Väčšina podnikov používa na balenie jednorázové polyesterové krabičky, ktoré však obsahujú skryté nebezpečenstvo pre vaše zdravie. Tieto krabičky totiž môžu do jedla vypúšťať škodlivé toxíny.
Etiketa stolovania je viac ako len správanie sa za stolom.
Šunková pizza bez šunky, paradajková polievka bez paradajok a mnoho ďalších výmyslov. Stretli ste sa s tým už aj vy?
Praha aktuálne hostí obľúbenú svetovú atrakciu.
Známy šéfkuchár musel na začiatku tohto roka nečakane zavrieť dvanásť svojich reštaurácií.
Verejnosť je pobúrená a vyzvala na bojkot obchodného centra.
„Nechcel som otvoriť reštauráciu. Nemám rád reštaurácie. Myslím, že sú studené, robotické a neosobné. A chcel som miesto, kde sa budete cítiť ako doma.
Zabudnite na vyžehlené obrusy a čašníkov v rukavičkách. La Vita je závan punku.
Traja zranení boli v kritickom stave.