Pezinský Jamie Oliver sklamal michelinského šéfkuchára
Vyskúšali sme menu „ako od babičky“ v novej reštaurácii Ebrietas, kde varí Michal Šiška.
Vyskúšali sme menu „ako od babičky“ v novej reštaurácii Ebrietas, kde varí Michal Šiška.
Samé jednotky. Nekompromisný Pavel Pospíšil je očarený. A udeľuje vysvedčenie, aké sme tu ešte nemali.
Známy šéfkuchár Pavel Pospíšil testoval UFO - jednu z najospevovanejších reštaurácií v hlavnom meste.
Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.
V magazíne prečo nie?! sme sa rozhodli vyskúšať si rodinný penzión Drak v Demänovskej doline. Teda jeho reštauráciu.
Pavel Pospíšil sa vybral do Starého Smokovca. V magazíne prečo nie?! ponúkame test novej reštaurácie Cullinárium.
Pozrite si tretí diel seriálu HN, v ktorom michelinský šéfkuchár Pavel Pospíšil preveruje kvalitu potravín. Tentoraz si posvietil na jogurty.