Toto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Pavel Pospíšil, ktorého na Slovensku poznáme najmä z relácie Tajomstvo mojej kuchyne, je prvý Čech, ktorý získal prestížne kuchárske ocenenie – michelinskú hviezdu.
Na brehu Liptovskej Mary otvorili novú reštauráciu Marina. Exkluzívne pre prečo nie?! ju otestoval náš expert Pavel Pospíšil.
Michelinský šéfkuchár neveril v Tatrách vlastným očiam. Neobslúžia vás, ak si stôl neobjednáte deň vopred.
Známy český kuchár, ktorý má - zatiaľ ako jediný - michelinskú hviezdu urobil vážne rozhodnutie. Jeho spolupráca s Livianom skončila.
Rebríček najlepších slovenských reštaurácií podľa hodnotenia nekompromisného Pavla Pospíšila.
Pavel Pospíšil po niekoľkých sklamaniach našiel na nábreží Dunaja miesto, kde mu chutilo.
Dobré jedlo nemusí stáť polovicu výplaty. Pavla Pospíšila presvedčilo originálne ázijské bistro.