Prečo Slovensko stále nemá michelinskú hviezdu? Môže za to slabý turizmus, marketing aj politika
Do Hotela Lomnica príde o pár dní vychýrený taliansky šéfkuchár Enrico Bartolini.
Do Hotela Lomnica príde o pár dní vychýrený taliansky šéfkuchár Enrico Bartolini.
O michelinskej gastronómii sme sa rozprávali so šéfkuchárom reštaurácie Selaví Jirkom Zajíčkom.
"Nevidím dôvod, prečo by sme si mali kupovať mušle zo Severného mora, keď kedysi patrilo Česko-Slovensko v Európe medzi gastronomickú špičku a to aj bez rôznych ázijských omáčok."
Matúš Reľovský, šéfcukrár kaviarne Mozart v tatranskom hoteli Lomnica, si vás jednoducho získa svojou srdečnosťou a pokorou.
Michelinský šéfkuchár neveril v Tatrách vlastným očiam. Neobslúžia vás, ak si stôl neobjednáte deň vopred.