Takto vyzerá inovatívna rekonštrukcia: Namiesto štandardných regálov s knihami labyrint poznania
Kto povedal, že v knižnici nájdete len potlačené stránky?
Kto povedal, že v knižnici nájdete len potlačené stránky?
Prečítajte si rozhovor s Rastislavom Neupauerom, výkonným riaditeľom Mäsovýroba Štefan Knižka.
Nič nie je takým symbolom obdobia zabíjačiek a tiež dôb minulých ako tanier držkovej polievky s chrumkavým chlebom.
Ľubomír Valík je profesor potravinovej mikrobiológie, oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín STU v Bratislave.
Keď sa ako 36-ročná rozhodla skončiť vo filme a stiahnuť do ústrania, potvrdila, že jej vnútorný svet mal s nablýskaným Hollywoodom pramálo spoločného.
Prečítajte si rozhovor s Margit Slimákovou, špecialistkou na zdravotnú prevenciu a výživu, publikovaný v HN Magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Záhadné aj tajné miesta Slovenska. Poznáte ich?
Prečítajte si pravidelnú rubriku HN magazínu Môj život v korporácii alebo Príručný slovník krysy korporátnej.
Prečítajte si pravidelnú rubriku HN magazínu Môj život v korporácii alebo Príručný slovník krysy korporátnej.
Prečítajte si pravidelnú rubriku HN magazínu Môj život v korporácii alebo Príručný slovník krysy korporátnej.
Prečítajte si pravidelnú rubriku Môj život v korporácii alebo Príručný slovník krysy korporátnej.
... alebo posledné slovo čísla. Prečítajte si pravidelnú rubriku HN magazínu, kde hľadáme (ne)tušené významy slov.
Prečítajte si pravidelnú rubriku Môj život v korporácii alebo Príručný slovník krysy korporátnej.