StoryEditor

Najlepšie aplikácie na olympiádu. Stiahnite si ich

31.07.2012, 00:00
Autor:
ami, stlami, stl
Letné olympijské hry sú v plnom prúde a ak chcete byť informovaní, nemali by vo vašom smartfóne chýbať tieto aplikácie.

30. letné olympijské hry sa konajú od 27. júla do 12. augusta 2012 v Londýne. Ak sa nachádzate v centre diania alebo sa na olympiádu iba chystáte, ponúkame vám tipy na zaujímavé aplikácie, ktoré by vám nemali chýbať v smartfóne.

1. London 2012 Join In
Aplikácia je voľne dostupná pre OS Android. Táto aplikácia slúži ako oficiálny sprievodca olympijských hier vydaná priamo usporiadateľom. Bude vás sprevádzať na miestach vo vašej lokalite pomocou interaktívnej mapy. Ukáže vám, čo sa deje a pripomenie vám udalosti, ktoré ste si poznačili do kalendára.

2. ESPN Olympics Guide
Aplikácia je taktiež bezplatná. Viac ako aplikácia slúži ESPN ako užitočná webstránka, ktorá vám poskytne informácie o pravidlách jednotlivých olympijských športov. Ukáže vám časovú os niektorých historických momentov a najväčšie hviezdy olympiády.

3. NBC Olympics Live Extra
Bezplatná aplikácia je určená pre zariadenia s iOS a Androidom. Táto aplikácia vám poskytuje pozeranie všetkých aktivít zadarmo. Dokonca vám umožní pozerať aktivity z rôznych uhlov kamery. Získať môžete taktiež notifikácie o začatí podujatia.

4. Medals 2012
Bezplatná aplikácia pre iOS a Android vám ukáže, ktorá krajina získala akú medailu a aké je poradie jednotlivých krajín.

5. London 2012 Olympics Result App
Aplikácia je dostupná cez iTunes a Android. Poskytuje posledné horúce informácie, plány podujatí a výsledky. Okrem základných informácií vám ponúka aj profily jednotlivých športovcov. Užívatelia dokonca môžu sledovať vývoj konkrétnej krajiny na olympiáde a prijímať oficiálne správy.

6. Facebook Olympics Page
Facebook na svojej fanúšikovskej stránke agreguje informácie o športovcoch, jednotlivých športov a olympijských výboroch.

7. London 2012 Calendar
Aplikácia pre Android operačný systém je bezplatná a vďaka nej môžete mať informácie priamo vo v telefóne. Chronologicky zaraďuje jednotlivé udalosti. Taktiež poskytuje informácie o rekordoch a ďalších informáciách.

8. Chrome Scheduler
Bezplatný vyhľadávač dokáže zorganizovať jednotlivé udalosti podľa vášho nastavenia na počítači alebo tablete. Môžete si v ňom vytvoriť playlist založený na športovcoch alebo udalostiach. Následne dostanete upozornenie o konanej udalosti, ktoré ste si nastavili.

forbes.com

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. máj 2024 14:19