StoryEditor

Tento tablet prešiel ťažkou skúškou. Mojimi deťmi, tvrdí biznismen

27.10.2015, 12:37
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk
Tri novinky luxusu a jeden respondent, ktorý ich vyskúša na vlastnej koži.

Testuje Andrea Ambrogio
– nový generálny riaditeľ logistickej spoločnosti GEFCO Slovakia (v spoločnosti začínal v roku 2004 v talianskej pobočke v Miláne, v predchádzajúcich troch rokoch bol generálnym riaditeľom GEFCO Čína)
– študoval medzinárodný biznis v rodnom Turíne, titul MBA získal v Miláne
– okrem rodnej taliančiny ovláda 5 jazykov – anglický, francúzsky, nemecký a španielsky jazyk a základy čínskeho jazyka
– medzi jeho záľuby patrí cestovanie a šport (je fanúšikom futbalového klubu Juventus Turín) a miluje talianske jedlo
– je ženatý a má dve deti
 


Tablet Samsung
Priznám sa, že už niekoľko rokov pracujem s iPadom, ktorý mi veľmi vyhovuje, takže som k tomuto modelu pristupoval trochu skepticky. Prekvapil ma však vynikajúcim zvukom aj kvalitou displeja, citlivou a presnou klávesnicou. Tablet prešiel skutočne zaťažkávajúcou skúškou, keďže som ho na víkend dokonca zveril svojim dvom malým synom. Dokázal zaujať ich pozornosť a batéria s nimi tiež udržala krok (Smiech). Povedal by som, že tablet je jednoznačne určený pre používateľov Samsungu – funkciami nastupuje presne tam, kde už smartfón nepostačuje a na čo ešte nie je potrebný laptop, pričom synchronizácia s ostatnými zariadeniami je stopercentná.
Tablet Samsung Galaxy Tab S 2 (uhlopriečka 9.7, 32 GB), cena  509 eur, predáva Samsung

4 a pol hviezdičky
+ kvalitný dispej a presná klávesnica
+ výdrž batérie

 




FITBIT Surge
Hodinky sú podľa mňa určené pre aktívneho manažéra, ktorý sa snaží vyvážiť pracovný a súkromný život. Konzervatívnejšia športová elegancia dizajnu umožňuje nosiť ich celodenne. Hodinky sú ľahučké, pohodlne sa nosia a kvalita materiálov je veľmi vysoká – ani po týždni nosenia nie je badateľný najmenší škrabanec. Funkcie sú navrhnuté jednoducho, čo môže byť výhodou práve pre zaneprázdnené typy, ktoré nemajú čas na dlhé zoznamovanie sa so zložitými technológiami.

Hoci samotné zariadenie poskytne len základné údaje, skutočne podrobné štatistiky zo zozbieraných dát sú následne k dispozícii online – okrem iného podrobné rozfázovanie vášho pohybu na spaľovanie, resp. kardio. GPS je veľmi presné, nepridáva žiadne metre navyše. Príjemne ma prekvapilo automatické rozsvietenie displeja pri pohľade na hodinky počas behu.
Fitnes hodinky Fitbit Surge, cena 249,90 eura, predáva mzone.sk

4 hviezdičky
+ elegantný dizajn
+ kvalitné materiály
+ zozbierané dáta online
+ presné GPS



Víno Château Cantenac Brown
Biela víno z podregiónu Bordeaux-Margaux ihneď zaujalo moju pozornosť, keďže ide o relatívnu novinku z limitovanej ročnej produkcie len 7- až 10-tisíc fliaš. Toto prestížne vínko z ručne zberaného hrozna tvorí z deväťdesiatich percent odroda Sauvignon black a z desiatich Semillon. Víno sme si otvorili s manželkou k večeri a okamžite nás upútala jemná vanilková vôňa, ktorú možno pripísať procesu fermentácie vo výlučne drevených sudoch. Chuť vína je veľmi vyvážená, s jemným pohladením kríčkového ovocia, odporučil by som ho k výrazne korenenej rybe alebo k bielemu mäsu so smotanovou krémovou omáčkou.
Víno Château Cantenac Brown, cena 27 eur, predáva vinalko.sk

4 a pol hviezdičky
+ víno limitovanej ročnej produkcie
+ vyvážená chuť
+ jemná vanilková vôňa

 


 

01 - Modified: 2024-05-16 09:02:15 - Feat.: - Title: Šetrite na energiách s novými chladničkami Bespoke AI 02 - Modified: 2024-04-25 12:03:56 - Feat.: - Title: Samsung prináša podarenú štýlovku. Pokúsi sa s ňou uspieť na trhu, kde sa mu dlho nedarí 03 - Modified: 2024-04-15 11:24:33 - Feat.: - Title: Samsung získa od Spojených štátov miliardy dolárov, má rozšíriť závod na výrobu polovodičov v Texase 04 - Modified: 2024-04-15 07:30:02 - Feat.: - Title: Predaj iPhonov klesá. Apple zaostáva v predajoch smartfónov za Samsungom 05 - Modified: 2024-04-12 22:00:00 - Feat.: - Title: Vyklápací smartfón, ktorý stojí polovicu ceny Z Flipu od Samsungu? Áno, ale nákup nebude jednoduchý
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
21. máj 2024 15:36