StoryEditor

Prečo sa Slováci nemusia obliekať ako Marián Kotleba

25.10.2012, 00:00
Prečítajte si editoriál šéfredaktora Hospodárskych novín Petra Vavra v prečo nie?!

Ľudová strana-Naše Slovensko je názov politického subjektu, ktorý je kamuflážou zakázanej Slovenskej pospolitosti.
Táto niekoľkostohlavá partička na čele s vodcom Mariánom Kotlebom zase nosí uniformované mikiny a kabáty, ktoré sú jasnou (teda, akože pred našou políciou skrytou) asociáciou na polovojenskú organizáciu Hlinkovej gardy z čias kontroverzného Slovenského štátu.


Vaša otázka: preboha, ako to súvisí s editoriálom lifestylového magazínu? Moja odpoveď: pretože Marián Kotleba sa takto stal jednou z najväčších domácich módnych ikon súčasného Slovenska. To, že je to šialené, vieme všetci, to, že je to fakt, si zatiaľ otvorene priznal málokto.

Preto považujem za dobré tým zvyšným Slovákom navrhnúť, čo robiť, aby sa nemuseli obliekať ako Marián Kotleba.

1. Spojíte umenie slávneho fotografa Roberta Vana a kolekciu Dior z Paríža a výsledok si pozriete v unikátnej Fashion Story, keďže Vano sa podobným veciam dnes už nevenuje.

2. Ako jediné slovenské médium sa votriete do zákulisia tajomnej a mystifikovanej značky Maison Martin Margiela a jej výsledok si pozriete v svetovej premiére.

3. Objavíte mladého Slováka Mareka Pažitného, ktorý sa učil u známeho viedenského majstra Andreasa Loibla a šije luxusné pánske topánky na mieru. A dozviete sa, koľko krokov vedie k dokonalým topánkam – určite však nie ku kanadám.

Aby ste však úplne nevyšli z cviku, dozviete sa tiež, ktoré naše firmy majú stále dôvod oslavovať vznik Československa v októbri 1918, ktorý gruzínsky minister vnútra a prečo sa stal slovenským podnikateľom – a ktorý dubajský mrakodrap zmenil (zase móda) slávny návrhár Giorgio Armani na svoj obraz.
Prajem vám dobré čítanie a ešte lepší vkus. Aby ste si jedného dňa nemuseli myslieť a obliekať iba to, čo ostatní okolo vás.

Takže, žiadne Na stráž!, ale dovidenia v novembri.

 

 

 
Viac biznis príbehov, exkluzívnych rozhovorov a reportáží nájdete
v 60-stranovom magazíne prečo nie?!, ktorý je dnes vložený ako darček v HN.
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
28. máj 2024 15:34