StoryEditor

Komik Cohen sa v novej relácii pustil do amerických politikov. Kvôli účinkovaniu už jeden podal demisiu

26.07.2018, 08:30
Autor:
ČTKČTK
Britský komik a herec Sacha Baron Cohen sa v novom komediálnom seriáli Who Is America? (Kto je Amerika?) pustil do politikov, ktorých láka do falošných rozhovorov.

Kvôli účinkovaniu v relácii už podal demisiu poslanec zákonodarného zboru štátu Georgia Jason Spencer, ktorého Cohen prinútil vykrikovať hanlivé označenie černochov.

Cohen sa v relácii so Spencerom vydával za izraelského plukovníka Erraniho Morada, ktorý sám seba označuje za terminátora.  Morad Spencera učí nevšednú taktiku, ako s radikálmi zatočiť.

Spencera okrem iného prinútil odhaliť svoj zadok a so stiahnutými nohavicami prinútiť teroristu vzdať sa. Vysvetlil to tým, že teroristi sa boja homosexuality, takže nikdy nesiahnu na nahé mužské pozadie.

Spencer tiež na Cohenovu žiadosť, aby upútal pozornosť na únos a vykrikoval zakázané slovo začínajúce na písmeno N, opakovane zakričal urážlivé označenie černochov (pozrite si vo videu nižšie).

Cohen mu potom povedal, že toto slovo je škaredé a že mal na mysli anglické slovo noonie, ktoré je slangovým označením pre ženský pohlavný orgán.

Kontroverznú ukážku si pozrite vo videu:

Spencera tiež naučil, aby sa vydával za čínskeho turistu a s pomocou selfie tyče tajne vyfotil, či sa pod celozahaľujúcim moslimským ženským odevom neskrýva terorista. Po odvysielaní dielu Spencer čelil výzvam, aby odstúpil.

Najprv to odmietal, nakoniec tak ale urobil. Cohena potom vo vyhlásení obvinil, že zneužil jeho strach, že by mohla byť jeho rodina napadnutá. "Môj strach veľmi zosilnel, takže som nemohol jasne uvažovať a ani si uvedomiť, k čomu som dal súhlas, keď som sa spomínaného 'výcviku' zúčastnil," uviedol Spencer.

Medzi podvedených hostí patrí aj niekdajšia neúspešná kandidátka na viceprezidentku Sarah Palinová a bývalý americký viceprezident Dick Cheney. Palinová ešte pred odvysielaním dielu napísala na Facebooku, že ju "nachytali" a že si myslela, že rozhovor poskytuje zranenému vojnovému veteránovi. Cohenov humor potom označila za uletený.

Pozrite si celý trailer na videu:

Cohen, ktorý vystupoval ako Billy Wayne Ruddick, v odpovedi Palinovej uviedol, že nikdy netvrdil, že je vojnovým veteránom, lebo v skutočnosti pracoval v kuriérskej službe UPS.

Dodal, že aj tak za vlasť predsa len raz bojoval, a to keď vystrelil na Mexičana, ktorý vstúpil na jeho pozemok. Napísal tiež, že by rád slúžil v armáde, ale že rovnako ako to bolo pri prezidentovi Donaldovi Trumpovi, aj jemu v tom zabránili výrastky na kostiach.

Palinovú Cohen ako Ruddick v závere ocenil, že bojuje proti najväčším zvieratám v krajine, ako sú vlci či ľudia na podpore. V prípade Cheneyho podľa ukážky na Instagrame bývalého viceprezidenta požiadal, či by mu nepodpísal sadu na waterboarding, čo je technika mučenia, kedy vypočúvaný má pocit, že sa topí.

"Iste," odpovedal Cheney s tým, že je to prvýkrát, čo niečo také urobil. Waterboarding používali Američania za vlády prezidenta Georgea Busha mladšieho, kedy Cheney pôsobil ako viceprezident.

Cheney v minulosti vyhlásil, že kvôli waterboardingu žiadnu vinu necíti a že to bol prínosný zdroj informácií pri výsluchoch nepriateľov Spojených štátov.

01 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 02 - Modified: 2024-05-03 09:00:00 - Feat.: - Title: Radšej naživo. Ľudia sú unavení z online zoznamiek, vracia sa rýchle randenie 03 - Modified: 2024-04-26 22:00:00 - Feat.: - Title: Jana Kirschner: V Británii sa mi vyčistili hodnoty. Tu vláda robí likvidačné opatrenia proti kultúre a ľuďom 04 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
03. máj 2024 13:16