Princ William zvolil pre vianočné prianie neformálnu fotografiu. FOTO: ProfimediaFOTO: Profimedia
StoryEditor

Záhada vianočnej fotografie. Princovi Williamovi chýba noha, Louisovi prst

13.12.2023, 10:59
Autor:
redred

Princ William s manželkou Kate cez víkend zverejnili fotografiu, ktorú tento rok použijú na svoje vianočné prianie. Čiernobiela snímka od fotografa Josha Shinnera má však niekoľko zvláštností. Fanúšikovia upozornili, že princovi Louisovi zmizol prst a jeho rodičom nohy.

Vianočná fotografia, na ktorej je celá rodina princa Williama v neformálnom oblečení, vzbudila rozporuplné reakcie. Jedni fotku chvália, iní ju kritizujú pre zlú editáciu. Princ William a jeho žena Kate totiž akoby prišli o ľavú nohu a päťročný princ Louis o prostredník.

„Je to síce krásna rodinn​á fotka, ale okamžite som si všimla Louisovu ruku. Chýba mu prst,“ píše jeden z fanúšikov na sociálnych sieťach.

„Keď zvážim uhol, v akom je Williamova pravá noha, tak ľavá by mala byť viditeľná v otvore stoličky, pokiaľ sa nesnaží urobiť rozštep,“ uvažuje ďalší.

Zdroj z paláca pre denník Daily Mail špekulácie o editácii fotiek odmieta. „Nie je to photoshop. Vyzerá to, že Louis jednoducho ohol prst. Rozhodne oň neprišiel, nemajte obavy,“ povedal. Williamova ľavá noha je jednoducho schovaná za Charlotte a Kate stála s jednou nohou pred druhou.

Malý princ Louis je známy svojou roztopašnou náturou, takže všetci ocenili, že pre fotku vôbec dokázal v pokoji pózovať. Ruka princa Williama na jeho ramene podľa fanúšikov ukazuje, že ho otec musel držať, aby im neutiekol.

Na každoročnom koncerte vianočných kolied vo Westminsterskom opátstve sa Louis opäť predviedol, keď sfúkol sviečku svojej staršej sestry Charlotte, čo mladú princeznú prekvapilo. Jeho matku Kate to rozosmialo. Princ sa potom odbehol rozprávať s vianočne vystrojenou figurínou.

Malý princ je obľúbeným nezbedníkom kráľovskej rodiny, ktorý baví verejnosť predovšetkým svojimi grimasami počas formálnych udalostí, ako boli oslavy narodenín jeho prababičky Alžbety alebo deduška Karola III.

01 - Modified: 2024-04-10 10:59:26 - Feat.: - Title: Napätie eskaluje: Chorá princezná Kate mala jedno prianie, Meghan ju stopla 02 - Modified: 2024-03-25 09:17:20 - Feat.: - Title: Princezná Kate po dlhom mlčaní konečne prehovorila. Z jej slov behá mráz po chrbte 03 - Modified: 2024-03-22 22:32:35 - Feat.: - Title: Britskej princeznej Kate želajú skoré uzdravenie aj Harry a Meghan 04 - Modified: 2024-03-22 13:30:00 - Feat.: - Title: Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky 05 - Modified: 2024-03-12 13:00:00 - Feat.: - Title: Škándál v kráľovskej rodine: S photoshopom sa mala hrať samotná Kate. Upravená fotografia má až 18 chýb
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 23:13