Obľúbené kešu orechy sa nepredávajú v prírodnej forme. A to je dobre. Tepelne sa upravujú pražením či v pare, aby prišli o jedovatú zložku urushiol.Flickr.com
StoryEditor

10 nebezpečných potravín. Tieto vás môžu regulárne otráviť

28.11.2016, 14:15
Autor:
bonbon
Bežná súčasť jedálnička a pritom zdravotná hrozba.

Po 20-tich rokoch, čo zastupuje ľudí v prípadoch otravy jedlom, americký právnik Bill Marler jednoducho už niektoré potraviny neje. Advokát, ktorý sa po prepuknutí vírusu E. coli súdi s reťazcom rýchleho občerstvenia Chipotle, sa pre médiá vyjadril, ktoré potraviny a jedlá definitívne vyňal zo svojich jedál.

Americký právnik už pre svojich klientov vysúdil neuveriteľných 600 miliónov v potravinársko-zdravotníckych kauzách a teraz tvrdí, že isté jedlá skrátka za určite riziká nestoja, píše magazín Iflscience.com.

Ktoré potraviny majú jedovaté zložky?

01 - Modified: 2024-05-02 17:00:00 - Feat.: - Title: Magický a ozdravný plameň sviečky: Stojí za to vyskúšať túto terapiu ​ 02 - Modified: 2024-04-30 10:49:14 - Feat.: - Title: Turistika v Tatrách môže byť aj o jedle. Na týchto horských chatách si vychutnáte najlepší kotlíkový guľáš či parenú buchtu za rozumnú cenu 03 - Modified: 2024-04-29 22:00:00 - Feat.: - Title: Vytvorte si svoju vlastnú „modrú zónu“. Prinášame tipy, ako si môžete predĺžiť život 04 - Modified: 2024-04-29 14:44:22 - Feat.: - Title: Vybudovanie móla pre pomoc pri Gaze bude stáť 320 miliónov dolárov, zapojí sa tisíc ľudí 05 - Modified: 2024-04-29 13:17:08 - Feat.: - Title: Ľudia ignorujú signály, idú na doraz. Pred ťažkým pretekom odporúčam prehliadku u lekára, hovorí Maroš Molnár o Sparťanovi
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
02. máj 2024 19:10