Justin Walker pre Saveur
StoryEditor

Najchutnejšia gastro cesta. Takto sa robia pirohy naprieč svetom

22.05.2016, 16:00
Autor:
mušmuš

Aj keď sa objavujú v rôznych názvoch, tvaroch, veľkostiach a náplniach, pirohy sú univerzálnou kuchárskou konštantou. Takmer každá kultúra má aspoň jeden druh, ktorým sa môže bez obáv popýšiť, píše portál saveur.com.

Pirohy, knedličky, taštičky, ravioli. Varené, parené, dusené, opekané. V celej Európe, na Blízkom aj Ďalekom východe. Predstavujeme medzinárodnú vzorku zostavenú z tých najobľúbenejších druhov.

01 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 02 - Modified: 2024-04-30 08:00:00 - Feat.: - Title: Necelý rok po tragickej nehode Titanu sú výlety v ponorke stále trendy. Stovky metrov pod hladinou ponúkajú luxusné večere či svadby 03 - Modified: 2024-05-01 08:00:00 - Feat.: - Title: Chceš konečne navštíviť miesto, ktoré na teba nevyskakuje z každého instagramového profilu? Prinášame netradičné tipy 04 - Modified: 2024-04-28 10:00:00 - Feat.: - Title: Selfie s letuškou či chodenie v ponožkách na toaletu. Letuška odhalila divné veci, ktoré cestujúci v lietadle robievajú 05 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
03. máj 2024 05:07