StoryEditor

Toto sú najrizikovejšie druhy ovocia

Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.

Vedeli ste o tom, že niektoré druhy ovocia môžu za istých okolností spôsobiť zdravotné problémy? V HN magazíne sme sa pozreli na to, pri ktorých druhoch by sme mali byť obzvlášť opatrní, prečo a čo všetko nám hrozí. V nasledujúcom článku si prečítajte, o ktoré ide:

Jahody

Obľúbená letná pochúťka je u nás sezónnym ovocím, aj preto sa okrem dvoch-troch mesiacov v roku musíme spoliehať len na jej dovoz. Jahody sa dlhodobo radia k ovociu s najvyšším obsahom pesticídov,

známe sú prípady robotníkov z jahodových plantáží, kto...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-23 19:18:11 - Feat.: 0 - Title: Terapia jedlom. Kedy môžu potraviny liečiť a kedy ubližovať? 02 - Modified: 2020-06-26 09:43:59 - Feat.: 0 - Title: Nebezpečné ovocie, voda a zelenina: Ako sa vyvarovať rizík?
01 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 02 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 03 - Modified: 2024-04-29 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo sa dalo využiť a opraviť, zostalo: Rekonštrukcia v Šali je dokonalá premena nudnej kocky na živý priestor 04 - Modified: 2024-04-26 22:00:00 - Feat.: - Title: Jana Kirschner: V Británii sa mi vyčistili hodnoty. Tu vláda robí likvidačné opatrenia proti kultúre a ľuďom 05 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
04. máj 2024 01:13