StoryEditor

Varenie je zábava. S najnovšími vychytávkami do kuchyne (foto)

25.02.2012, 23:05
Vybrali sme pre vás osem zaujímavých vychytáviek do kuchyne, s ktorými ide varenie ľahko od ruky.

Pizza nožnice


 Jednoduché nožnice v kombinácii plastu a kovu sú hygienické nielen na porcovanie, ale aj naberanie pizze. Sú 27 cm dlhé a 8 cm široké. Za 14,90 eur ich kúpite na kkd.sk.

Jumbo egg


Prístroj na prípravu štyroch vajíčok naraz od Funny Family. Stačí do tohto jumbo vajíčka naliať trocha vody, vložiť do mikrovĺnky na 4-5minút podľa potreby a vajíčka sú hotové. Na kkd.sk ho kúpite za 8 eur.

Bleskový lúpač na jablká


Olúpe jablko za okamih a bez námahy. Odstraňuje šupku len v tenučkej vrstve a tak dôležité vitamíny zostanú zachované. S čepeľou z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele. Stabilný vďaka prísavkám. Vhodný pre pravákov i ľavákov. Za 10,95 eur zaobstaráte v Tchibo obchodoch.

Elektrická forma na minimuffiny


Jednoduchá a rýchla príprava siedmich malých muffinov naraz a iba za 20 minút. Cesto sa nelepí a forma sa ľahko čistí. Žiaruvzdorný bakelitový kryt a tepelne izolované držadlá. S kontrolkami a ochranou proti prehriatiu. V Tchibo  ju zadovážite za 22,95 eur.

Palacinkovač

                    

Tenučké palacinky pripravené za niekoľko sekúnd. Doska z tlakovo liateho hliníka s nepriľnavou povrchovou úpravou. Nastaviteľná teplota. Protišmykové silikónové nožičky a navíjanie kábla v dne prístroja. Vrátane roztierača na cesto a receptov. V Tchibo stojí 29,95 eur.

Flambovacia pištoľ


Vynikajúca pre ľahké a rýchle flambovanie cukrárskych výrobkov, karamelizovanie cukru, gratinovanie syra, opekanie zeleniny či prípravu chrumkavej kôrky steakov. Vyrobená z odolného plastu a kovu v šedej a červenej farbe, vybavená bezpečnostnou poistkou, plní sa bežným plynom do zapaľovačov.  Kúpite ju na eshop.tescoma.sk za 19 eur.

Hriankovač


Červený hriankovač Electrolux v retro štýle zvládne chutné chrumkavé hrianky za pár chvíľ – stačí ich potrieť maslom či lekvárom a raňajky sú na svete. Hriankovač ponúka 6 rôznych nastavení ohrevu, takže každý člen rodiny si príde na svoje. Dizajnovým doplnkom k nemu môže byť kanvica rovnakej farby. Na hej.sk hriankovač stojí 50,75 eur a kanvica 48 eur.

Olej v spreji


Olivový či slnečnicový olej, ktorý môžete využiť na varenie, pečenie, grilovanie či pečenie palaciniek a vymastenie foriem na pečenie. Olejom je naplnená nádoba s mechanickym rozprašovačom, pomocou ktorého ľahko nanesiete potrebné množstvo. Sprej neobsahuje cholesterol. Cena: od 2,86 eur za slnečnicový a 3,20 eur olivový. Dostať na minibazar.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 22:41