StoryEditorChutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára
Niekedy stačí štipka cukru, pri iných jedlách zas dostatok času či správna panvica.
Varenie je pre niekoho umenie a radosť, pre iného nutnosť a pre tých ostatných utrpenie. Nie však keď viete, ako na to. Portál Reader´s Digest priniesol jednoduché triky, ktoré zvyčajne učia na kulinárskych školách a kurzoch a zaručia výsledok, pre ktorý si chodíme do dobrých reštaurácií.
V galérii si pozrite prehľad rád, ktoré vám pomôžu pri varení docieliť, aby jedlo chutilo tak, ako má aj bez špeciálnych príchutí či moderných pomôcok:
01 - Modified: 2021-01-29 16:32:56 - Feat.: 0 - Title: Vyklepávate rezne a vyprážate ich na oleji? Robíte zásadnú chybu, odkazuje odborník
02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
02 - Modified: 2024-04-27 18:03:37 - Feat.: - Title: Bývalý reprezentant po prehrách od Čechov: Táto naša obranná hra by na špičkové tímy na MS nestačila
03 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
04 - Modified: 2024-04-26 09:39:49 - Feat.: - Title: Šatan: Všetci slovenskí hrači z AHL sú pre nás zaujímaví. Z Česka chcem päť hokejistov
05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie