StoryEditor

Chutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára

15.10.2021, 14:30
Autor:
ipip
Niekedy stačí štipka cukru, pri iných jedlách zas dostatok času či správna panvica.

Varenie je pre niekoho umenie a radosť, pre iného nutnosť a pre tých ostatných utrpenie. Nie však keď viete, ako na to. Portál Reader´s Digest priniesol jednoduché triky, ktoré zvyčajne učia na kulinárskych školách a kurzoch a zaručia výsledok, pre ktorý si chodíme do dobrých reštaurácií.

V galérii si pozrite prehľad rád, ktoré vám pomôžu pri varení docieliť, aby jedlo chutilo tak, ako má aj bez špeciálnych príchutí či moderných pomôcok:

01 - Modified: 2021-01-29 16:32:56 - Feat.: 0 - Title: Vyklepávate rezne a vyprážate ich na oleji? Robíte zásadnú chybu, odkazuje odborník 02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 02 - Modified: 2024-04-27 18:03:37 - Feat.: - Title: Bývalý reprezentant po prehrách od Čechov: Táto naša obranná hra by na špičkové tímy na MS nestačila 03 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 04 - Modified: 2024-04-26 09:39:49 - Feat.: - Title: Šatan: Všetci slovenskí hrači z AHL sú pre nás zaujímaví. Z Česka chcem päť hokejistov 05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
03. máj 2024 00:44