28.04.2011, 00:00
Autor:
redred
Muži sa vraj nemenia, mení sa len veľkosť ich hračiek. Pre nadšencov áut a ich deti prinášame niekoľko štýlových tipov.

MERCEDES-BENZ: Macher zo škôlky
Na „céčka“ už dnes nikoho nezbalíte. Každý správny frajer predškolského veku má (minimálne) hračkársky mobil a pred triedou zaparkovaný Mercedes-Benz SL R230. Na tomto sršni na elektrický pohon môže váš malý Fittipaldi uháňať rýchlosťou až 2,5 km/h a je k dispozícii v striebornej alebo čerešňovej farbe (to v prípade, že máte doma druhú Danicu Patrick). Jediný problém – dievča svojich snov, v ňom neodvezie. Ale môže jej ho požičať.
Autíčko Mercedes-Benz, cena 414,04 eura



BMW: Cestný pirát v kuchyni
Čo sa za mladi naučíš, na okruhu akoby si našiel. Aj drobci od jeden a pol do troch rokov majú športového ducha. Mäkké sedadlo tlmí všetky nerovnosti terénu, gumené kolieska nepoškriabu ani citlivé parkety a s prehľadom zvládnu aj náročnú U-otočku pred kuchynským stolom. Aerodynamický dizajn bielo-modro-červeného BMW Baby Racer II Motorsport bude neprehliadnuteľný na každom pieskovisku.
Odrážadlo BMW, cena 81,20 eura


 

 

 

 

 

 

 

 

Audi: Otec alebo syn?
Na veľtrhu hračiek v nemeckom Norimbergu predstavili horúcu novinku, do ktorej sa zmestí aj šťúplejší otecko. Audi Union Type C e-tron je zmenšeninou legendárneho športového auta z dvadsiatych rokov minulého storočia. Elegantný model postavili v mierke 1 : 2 k originálu, takže jeho dĺžka je 2,32 m a šírka 97 cm. Poháňajú ho lítiovo-iónové batérie, vďaka čomu dosiahne až tridsaťkilometrovú rýchlosť. Ručne vyrábaná karoséria evokuje vzhľad uhlíkových vláken, kožený volant a interiér navodzujú luxusný pocit. A s týmto autíčkom môžete vďaka spiatočke dokonca aj zacúvať do garáže.
Autíčko Audi, info o cene u predajcu



menuLevel = 2, menuRoute = style/editorial, menuAlias = editorial, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 09:00