StoryEditor

Altánok ako srdce záhrady: Máme 5 dôvodov, prečo si ho zaobstarať!

10.06.2022, 00:00

Ak radi trávite čas na záhrade, nemal by vám chýbať ani záhradný altánok ako útočisko pred stresom každodenného života. Prečo ho dožičiť svojej rodine a blízkym?

1. Netrápte sa počasím

Vychutnajte si pobyt na záhrade bez obmedzení. Príliš teplo? Vietor či dážď? Záhradný altánok je to pravé miesto pre váš úkryt.  Či stavíte na altánok uzavretý alebo polootvorený, môžete v ňom tráviť večery s rodinou a priateľmi. Ak chcete dokonalú atmosféru, vybavte váš altánok sviečkami, lampiónmi – efektným osvetlením, ohniskom alebo projektorom a plátnom.

2. Miesto oddychu pre všetkých

Máte deti? Altánok si tiež zamilujú! Toto miesto im umožňuje byť na vzduchu a zároveň byť  dokonale chránenými pred nepriaznivými vonkajšími podmienkami. Úkryt pre detské hry? Jednoznačne altánok!

 

3. Romantické miesto pre špeciálne chvíle

Nemusí slúžiť iba na posedenie! Záhradný altánok môžete využívať ako len chcete – pokojne si z neho urobte váš dokonalý „pľac“ na relax. Ranný rituál, cvičenie, meditácia alebo dokonca miesto pre svadobný obrad? Je to len na vás.

image
www.mojnabytok.sk

4. Oživí každú záhradu

Altánky, ktoré vyrábajú v dnešnej dobe, sú estetické a na veľmi vysokej dizajnovej úrovni. Moderné kúsky do každej záhrady vdýchnu exteriéru jedinečnú atmosféru. Minimalizmus alebo závan Provensálska, prípadne kúsok v prímorskom štýle alebo moderný altánok, ktorý umocní samotný priestor? Altánok je zásahom do čierneho v každom prípade.

 

5. Rôzne druhy pre rôzne veľký priestor

Šesťhranné, s bočnicami aj bez, na rôzne príležitosti ... Altánky ponúkajú veľa možností. Zvoľte si kvalitný záhradný altánok, vďaka ktorému si na záhrade užijete veľa zábavy a príjemných chvíľ. Ak práve rozmýšľate nad tým, aké posedenie zvoliť do vašej záhrady, nezabudnite k nemu vybrať vhodný záhradný prístrešok. Už viete, aký bude spestrovať vašu záhradu?

menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
04. máj 2024 01:56