StoryEditor

Povedali po zápase

11.10.2004, 00:00

Aleksandrs Starkovs (tréner Lotyšska): Víťazstvo slovenskej reprezentácie je plne zaslúžené, vyhralo lepšie mužstvo. V zostave nám chýbalo viacero hráčov, na čo sme doplatili. Kvalifikácia sa iba začína, preto verím, že aj napriek dvom prehrám ešte prehovoríme do boja o postupové priečky. V podobnej situácii sme boli aj pred dvomi rokmi v kvalifikácii na majstrovstvá Európy, no po dobrom závere sme boli úspešní. Verím, že v domácej odvete Slovákom prehru odplatíme.
Szilárd Németh, strelec úvodného gólu SR: Po nezachytenom začiatku sme sa dostali do tempa. V prvom polčase mal hosťujúci brankár dosť šťastia. Vyrovnanie bolo len otázkou času, čo sa potvrdilo po zmene strán. Na jeseň sme vo výbornej forme, bolo by dobre, aby nám vydržala aj na jar.
Ľubomír Reiter, strelec druhého gólu SR: Som šťastný, že som splnil trénerove pokyny a pomohol k dvom gólom. Tri góly v ôsmich minútach som, samozrejme, nečakal, ale som veľmi rád, že sa to stalo.
Miroslav Karhan, strelec tretieho a štvrtého gólu SR: O našej sile svedčí fakt, že sme už tretíkrát otočili skóre z 0:1. Inkasovaný gól nás ani teraz nezaskočil a poriadne sme dokázali vystupňovať tempo. Streliť štyri góly takému kvalitnému súperovi sa tak často nepodarí. Keďže nie som strelec, som rád, že som sa na víťazstve podieľal dvomi presnými zásahmi. Doterajšie výsledky však nesmieme preceniť.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 14:02