StoryEditor

Slováci dostali do večera voľno, pred Walesom bezo zmien

09.09.2007, 16:14
Autor:
SITASITA

Slovenskí futbaloví reprezentanti, ktorí v sobotu večer na Tehelnom poli remizovali v kvalifikačnom stretnutí D-skupiny o postup na ME 2008 s Írskom 2:2, absolvovali v nedeľu predpoludním ľahší regeneračný tréning na ihrisku Kabla. Aj keď trávnik na štadióne ŠK Slovan nebol na súboj s tímom zo "zeleného ostrova" v najlepšom stave, keďže niekoľko dní predtým ho vytrvalo kropil hustý dážď, nikto z kádra hlavného trénera Jána Kociana neutrpel našťastie žiadne vážnejšie zranenie. "Na problémy s rukou sa sťažoval akurát Stano Šesták, ktorý má už za sebou aj röntgen. Trochu nakopnutý členok má Ján Ďurica, ktorý musel byť z tohto dôvodu v druhom polčase aj ošetrovaný, do stredy by však mali byť obaja v poriadku," povedal pre agentúru SITA asistent hlavného trénera Pavel Vrba a ďalej pokračoval: "Na tréningu sme mužstvo rozdelili na dve skupiny. Tí, čo proti Írsku hrali, len ľahšie vyklusávali, ostatní zaberali naplno." Pozitívne správy mal aj lekár slovenskej výpravy Vladimír Pener: "Ani v Šestákovom a ani v Ďuricovom prípade nejde o nič vážne, sú v poriadku, rovnako ako aj všetci ostatní hráči."
Na stredajší duel proti Walesu, ktorý uvidia diváci v Trnave na Štadióne Antona Malatinského, tak môže 49-ročný kouč A-tímu SR počítať s navlas rovnakým kádrom ako v sobotu. Ako však Ján Kocian pripustil na pozápasovej tlačovke, mohlo by dôjsť k zmene v tom, kto z dvadsiatky prítomných futbalistov ostane sedieť na tribúne. V sobotu táto úloha prischla obrancovi Slovana Bratislava Ottovi Szabóovi a stredopoliarovi Sparty Praha Igorovi Žofčákovi.

Tím okolo kapitána Mareka Mintála dostal po povinnom popoludňajšom odpočinku na hoteli voľno, v Holiday Inn sa musia hráči hlásiť pred večerou, ktorá je na programe o 20.00 h.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 15:20