StoryEditor

Anketa HN

08.08.2007, 00:00

Ktoré mužstvo má podľa vás väčšiu šancu na postup do tretieho predkola Ligy majstrov?

František Veselý
majster Európy z roku 1976 a čestný člen Slavie Praha
-- Myslím si, že postúpi ten, kto bude mať viac šťastia, pretože mužstvá sú veľmi vyrovnané a rozhodnú maličkosti a možno aj individuálne chyby. Podľa mňa sú šance oboch tímov rovnaké a očakávam vyrovnaný bod. Ja ako fanúšik "zošívaných" verím, že postúpi Slavia.

Jiří Kotrba
český futbalový odborník
-- Šance sú vyrovnané. Kto chce uspieť, musí dať gól. Bohužiaľ pre Slaviu, Žilina má výborné ofenzívne mužstvo a ten gól dokáže streliť. Podľa mňa sú šance vyrovnané. Myslím si, že rozhodnú individuálne chyby. Navyše prostredie na Strahove nie je pre Slaviu najvýhodnejšie.

Milan Lešický
bývalý tréner Žiliny a súčasný riaditeľ Viktorie Žižkov
-- Tento zápas nemá od začiatku jasného favorita. Žilina má svoju silu, ktorú dokázala ziskom titulu a v tejto sezóne ešte neprehrala. Naopak, Slavia má veľa kvalitných hráčov, ktorým však ešte chýba zohranosť. Podľa mňa rozhodne momentálna forma oboch tímov.

Ivan Trojan
český herec a futbalový fanúšik Bohemians Praha
-- Slováci nám neumožnili vidieť prvý zápas v televízii, takže ja o Žiline neviem nič. Podľa správ, ktoré mám, viem, že Žilina má výbornú formu, hráči sú zohraní, čo je pre nich výhoda. Ja ako Pražan budem fandiť Slavii a dúfam, že sa im konečne podarí postúpiť do hlavnej fázy Ligy majstrov.

Ľubomír Moravčík
bývalý československý futbalový reprezentant
-- Očakávam vyrovnané stretnutie a verím, že Žilina postúpi. Slavia nehrá na svojom štadióne, čiže nemá takú výhodu domáceho prostredia. Slovenský majster podal dobrý výkon v prvom zápase, a keď sa im podarí streliť gól, myslím, že postúpi do tretieho predkola.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
05. máj 2024 11:14