StoryEditor

anketa hn

28.03.2007, 00:00

Čo očakávate od kvalifikačného súboja Írsko -- Slovensko o postup na európsky šampionát 2008 v Rakúsku a vo Švajčiarsku?

Antonín Panenka
(česko-slovenská futbalová legenda)
-- Očakávam vyrovnaný zápas. Z českého pohľadu by nám vyhovovala remíza. Íri sú doma silní, ale Slováci hrajú vonku lepšie ako doma a na ihriskách súperov dosiahli lepšie výsledky, takže očakávam deľbu bodov.

Dušan Galis
(bývalý reprezentačný tréner)
-- Očakávam výbornú atmosféru. Dúfam, že naše mužstvo príde podporiť veľa slovenských fanúšikov, ktorí v Dubline pracujú. Som presvedčený o tom, že chlapci podajú dobrý výkon a neprehráme.

Igor Demo
(bývalý reprezentant)
-- Myslím si, že to bude ťažký zápas. Obom tímom ide oveľa, takže sa bude hrať s veľkým nasadením. Našim futbalistom by najviac pomohlo víťazstvo, ale Íri sú doma veľmi silní.


Jaroslav Katriňák
(úspešný motocyklový reprezentant)
-- Z médií som sa dozvedel, že dokonca máme šancu na postup. Takže im držím palce a myslím si, že vyhráme. Máme kvalitné mužstvo a určite aj samotní hráči prišli do Írska s cieľom zvíťaziť.

Ján Ďurovčík
(choreograf a režisér)
-- Dúfam, že predvedieme pekný futbal. Výsledok je zrkadlom hry, potrebujeme vyhrať, ale musíme si uvedomiť svoje miesto v Európe. Sme trpasličí národ vo futbale. Tak nech chlapci hrajú bojovne a pekne.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 16:49