StoryEditor

Komňacký má väčšie šance ako Kocian

12.10.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Jedným z vážnych kandidátov na obsadenie trénerskej stoličky v slovenskej futbalovej reprezentácii, ktorú pravdepodobne po stredajšom kvalifikačnom stretnutí o postup na ME 2008 proti Nemecku opustí doterajší kouč Dušan Galis, je súčasný kormidelník majstrovského MFK Ružomberok František Komňacký.

Jedným z vážnych kandidátov na obsadenie trénerskej stoličky v slovenskej futbalovej reprezentácii, ktorú pravdepodobne po stredajšom kvalifikačnom stretnutí o postup na ME 2008 proti Nemecku opustí doterajší kouč Dušan Galis, je súčasný kormidelník majstrovského MFK Ružomberok František Komňacký. Údajne má oveľa väčšiu šancu ako už dávnejšie skloňovaný Ján Kocian, ktorý sa bol na slovenský tím dokonca aj pozrieť na sobotňajšom kvalifikačnom zápase vo Walese.
Už dlhší čas sa špekuluje v slovenskom športovom zákulisí o tom, či bude 56-ročný Galis pokračovať vo svojej trénerskej funkcii aj po jesennej časti kvalifikácie o postup na Euro 2008. Dôvodom je jeho pracovná vyťaženosť (poslanec NR SR, poslanec bratislavského VÚC, splnomocnenec vlády SR pre šport), pre ktorú už aj on sám približne pred dvoma týždňami naznačil ako jedno z možných riešení svoju rezignáciu z postu lodivoda reprezentácie.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
06. máj 2024 13:08