StoryEditor

Anketa: Ako vidíte Roberta Rotha?

22.07.2011, 00:00

František Borovský
generálny riaditeľ televízie JOJ
Vidím ho ako skvelého herca, neprotestoval by som, keby sa objavil v našej pôvodnej slovenskej tvorbe, ktorej TV JOJ venuje v posledných rokoch najviac priestoru a finančných prostriedkov spomedzi slovenských televízií.

Tomáš Jančo
režisér seriálu Panelák
Robo Roth je jeden z našich najlepších hercov a spoluprácu s ním si viem predstaviť.

Daniel "dano" Dangl
herec, scenárista, režisér
Vo svojom živote má Robo tri lásky -- manželku, dieťa a divadlo. Práve v divadle necháva aj svoje telo, aj svoju dušu a je mu verný. Divadlo nepodvádza a snaží neísť do vecí, ktoré vníma ako podvod voči tomu divadlu.

Milka Vášáryová
herečka
Vidím ho ako veľmi perspektívneho herca v strednom veku, ktorý už môže byť príkladom mladšej generácii. Veľmi mu držím palce.

Martin Huba
Považujem ho za najvýraznejší talent svojej generácie, pri ktorom sa snúbia schopnosti so vzdelanosťou. Zreteľne sa to podpisuje na jeho herectve. Napriek tomu, že predvádza vrcholné výkony, skutočný vrchol v kariére ho ešte len čaká.

Michaela Čobejová
Vnímam ho ako decko, ale to len preto, že ho poznám od ôsmich rokov. Nezabudnem na to, ako mi kládol otázky typu, či ešte môže žena otehotnieť, keď je tehotná. Ale vážne, je to nesporný talent, s veľkou energiou. patrí do katégorie poctivých umelcov, ktorí remeslo neflákajú.

menuLevel = 2, menuRoute = style/rozhovor-1, menuAlias = rozhovor-1, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 11:52