StoryEditor

Ring voľný

05.11.2008, 23:00

Buď, alebo...
-- Trojica 12-ročných chlapcov z II. základnej školy v Myjave chladnokrvne pripravovala vraždu nenávidenej triednej učiteľky. Jeden z chlapcov nahovoril spolužiaka, aby učiteľku pichol rovno do srdca. Keď to odmietol, spolužiak ho k vražde nútil s nožom priloženým ku krku.
Pripravovali vraždu
-- Z prípravy závažného zločinu úkladnej vraždy sú obvinení aj dvaja chovanci Reedukačného centra v Čerenčanoch. V noci chceli nožnicami a železným hákom zavraždiť nočného vychovávateľa, zobrať mu mobilný telefón, peniaze a kľúče od hlavnej brány.
Udrel svojho zverenca
-- V Reedukačnom zariadení v Hlohovci napadol vychovávateľ svojho zverenca. Niekoľkými údermi do brušnej dutiny mu spôsobil vážne zranenie. Prípad doteraz vyšetruje polícia, nikto nebol oficiálne obvinený ani potrestaný.
Napadol vychovávateľa
-- V podobnom zariadení v Sološnici pri Malackách napadol nočného vychovávateľa chovanec po tom, čo mu vychovávateľ prikázal, aby ráno vstal na zamestnanie. Presne mierenou ranou do oka mu spôsobil zranenie so 7-dňovou práceneschopnosťou. Polícia prípad nevyšetrila, vrátila ho na došetrenie do ústavu.

menuLevel = 2, menuRoute = style/reportaz, menuAlias = reportaz, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 18:06