19.06.2014, 00:00

Skúšali sme bratislavské bistro, ktoré má udávať trendy

Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.

„Nie sme ekokazatelia ani biombudsmani. Ale keď vám jedného dňa donesieme na stôl paradajku z vlastnej kubistickej záhrady, povieme si, sny sa plnia. Najmä paprikové. Dovtedy sa budeme zo všetkých síl snažiť zohnať na trhu to najlepšie. Gramáž jedál 108 gramov je symbolická. Na tanieri máte vždy viac. Ak vám bolo málo, stačí povedať. Chceme, aby boli všetky bytosti šťastné, najedené a aby pri platení nemuseli škrípať zubami.“ Tento manifest nájdete v reštaurácii, ktorú sme sa rozhodli pre zmenu otestovať.

Okolo štýlového bistra je totiž celkom rušno. Aj v odbornej tlači sa často skloňuje ako nový trendový jav v slovenskej gastronómii, tak sme

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 82% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Súvisiace články