StoryEditor

Menu Pavla Pospíšila: Ten šéfkuchár je snáď Talian!

28.06.2012, 00:12
Ako sa zo sladkého dezertu môžu vykľuť syry? V menu prečo nie?! v bratislavskej Gallo Rosso to je možné.

Hviezdoslavovo námestie v Bratislave je obohatené o ďalší noblesný podnik z reťazca reštaurácií Gallo Rosso. Reštaurácia je umiestnená v hoteli Carlton na mieste niekdajšej kaviarne. Pred reštauráciou je pekná záhradka s impozantným výhľadom na celé námestie a Národné divadlo.

Počasie nám prialo, a tak sme zvolili stôl vonku, chceli sme ochutnať pár maličkostí.Obsluhujúci personál sa nás okamžite ujal a v čistej taliančine nám prezentoval dennú ponuku jedál. Odporúčané ryby bolo tiež možné vidieť vo vitríne, ktorá stála priamo oproti nášmu stolu. Vystavené ryby vš...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2004-08-16 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Slovenčina, dcéra staroslovienčiny
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 06:53