StoryEditor

Luxus v trezore. Pozrite si novinky medzi hodinkami

31.05.2012, 00:00
Autor:
REDRED
Jeden exkluzívny trezor a niekoľko aktuálnych noviniek špeciálne pre vás. V magazíne prečo nie?!

Pre mechanické hodinky je ideálne, ak sa nikdy nezastavia. A s tým počítajú aj výrobcovia, ponúkajú tzv. naťahovače – kabinety, či dokonca veľkolepé interiérové steny, ktoré sa postarajú o to, aby sa vaše nenosené hodinky neustále otáčali a... naťahovali tým správnym spôsobom.Trendom sú luxusné steny s desiatkami „parkovacích“ miest, vzorne zladené s dizajnom miestnosti. V týchto prípadoch už väčšinou nie je naťahovanie hodiniek jedinou funkciou. Často slúžia aj ako robustný nedobytný trezor a zberateľ tak nemusí o svojich miláčikov báť. Skrátka, dokonalá výbava pre salón perfektného moderného džentlmena.

Luxusný trezor
My sme pre vás vybrali, samozrejme, to najlepšie – jednotkou na trhu je rakúska značka Bubon & Zörweg, založená roku 1995. Pre najväčších fajnšmekrov vymysleli pripojenie naťahovača k počítaču, ktorý mapuje slávne modely hodiniek a ich aktuálnu trhovú hodnotu.
A našli sme pre vás klenoty, ktoré môžete do tejto luxusnej hračky bezpečne skryť. A, samozrejme, nezostali sme iba pri hodinkách.
Bubon & Zörweg, Vanguard Walnut Burl Wood Croco
Cena: 85 000 eur, amazon.com

Klenoty do naťahovača:


Vacheron Constantin Malte 100th anniversary Edition
Najstaršia a neprestížnejšia manufaktúra na svete (funguje od roku 1755) oslavuje 100 rokov existencie radom Malte. Slávnostný model v platinovom puzdre sa naťahuje výhradne manuálne. Existuje len v limitovanej edícii sto kusov.
Cena: 40 tisíc euro


Hublot Big Bang Ferrari Magic Gold
Exkluzívne partnerstvo značiek Hublot a Ferrari prinieslo prvé ovocie. Tento výnimočný model bol predstavený hneď v dvoch verziách: v titánovom puzdre a potom tiež v čerstvej špecialite Hublot, novovyvinutom, nepoškrabateľnom 18-karátovom zlate.
Cena: v titáne 20 300 eur, v odolnom zlate 28 300 eur


OMEGA Ladymatic
Máme tu aj niečo pre dámy. Legendárne Omegy z roku 1955 sú späť a budú bezpochyby dobrým sekundantom mužským hodinkám v naťahovači. Jednoducho tvarované hodinky boli už pred desiatkami rokov symbolom ženskosti. Ich mimoriadny dizajn sa prispôsobil žene 21. storočia a stále zostávajú na vrchole trendov. Nečudo, že si za svoju tvár vybrali herečku Nicol Kidman.
Cena: info u výrobcu

PANTHERE BROOCH 

Nejde však len o hodinky. Trezor bezpečne ukryje všetky vaše luxusné kúsky. Napríklad aj tento od Cartiera – exkluzívnu kolekcia Panthére. Vybrali sme pre vás jednoduchú a do detailov prepracovanú brošňu. Platina, diamanty, smaragdy, ónyx a... jedinečné spracovanie.
Cena: info u výrobcu, cartier.com

Manžetové gombíky ALO Oscar
Páni, buďte originálni. Spojenie ružového zlata, ónyxu a 310 diamantov v jednoduchej elegancii. S týmito manžetovými gombíkmi určite nezapadnete v dave.
Cena: 8704 eur, Alo diamants


 
Ďalšie unikátne príbehy biznisu, exkluzívne rozhovory a reportáže nájdete v dnešnej life style prílohe HN v magazíne prečo nie?! Alebo najnovšie aj vo vašom iPade.
01 - Modified: 2004-08-09 20:58:10 - Feat.: 0 - Title: Igor Moška: Bratislava stratila prestížny tenisový turnaj
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 00:18