StoryEditor

V Zylindri sa zázrak nekonal, jedlo sklamalo

25.10.2012, 00:00
Dvorného degustátora prečo nie?! Pavla Pospíšila novootvorená bratislavská reštaurácia nenadchla.

Repertoár bratislavských reštaurácií sa rozrástol o ďalší lokál, ktorý nesie názov Zylinder. Hviezdoslavovo námestie sa tak stáva gourmet mailé hlavného mesta. Zylinder nás zaujímal už len preto, lebo sme sa dozvedeli, že tento podnik pracuje na podobnom princípe ako svetoznáma viedenská reštaurácia Plachutta.

Po príchode nám chladno pridelili stôl a ešte sme si ani poriadne nesadli, keď sa nás servírka opýtala, či sme si stôl vôbec objednali. Od začiatku tak bola atmosféra v tejto peknej reštaurácii zariadenej vo viednskom kafé štýle napätá. Našťastie sa o nás staral šikovný čašník (Ivan), ktorý situáciu zachraňoval. Jedálny lístok sa prezentoval lákavo, a tak sme si objednali predjedlo.



Ochutnávka Zylinder spočívala z tuhej teľacej huspeniny, takmer bez teľacieho mäsa. Z kyslého tataráka, v ktorom zvíťazila chuť uhorky na...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 10:23