StoryEditor

Luxusné horské rezorty

25.06.2009, 11:27
Ak vám atmosféra luxusných horských rezortov vyhovuje, možno vás zaujmú aj niektoré z nasledujúcich:

Lilianfels Blue Mountains Resort and Spa, Austrália
 Hotel uprostred austrálskych Blue Montains neďaleko od Sydney patrí podľa Condé Nast Traveler k jedným z najlepšie hodnoteným rezortom sveta. Pritom ide o historický vidiecky dom uprostred obrovských záhrad. Austrálčania sem chodia kvôli úžasným pohľadom na hory a vyhlásenej kuchyni miestneho šéfkuchára. Ceny sa pohybujú od 310 AUD za noc.
www.lilianfels.com.au


Delphi Mountain Resort, Leenane, Írsko
Čo viac si hotelový hosť môže priať? Z jednej strany hory, z druhej more a  vnútri hotela 5-hviezdičkový komfort. To všetko ponúka Delphi Montain Resort ležiaci na divokom západnom pobreží Írska. Po celodenných outdoorových aktivitách, ktoré okolie ponúka, sa večer hostia nechávajú rozmaznávať nespočetnými druhmi masáží od shiatsu po reiki. To všetko od 80 eur za noc.
www.delphimountainresort.com

Vigilius Mountain Resort, Južné Tirolsko, Taliansko
Architekt hotela Matteo Thun opísal svoje dielo v Južnom Tirolsku ako „luxusné ihrisko pre dospelých“. Vigilius rezort v nadmorskej výške 1 500 metrov je postavený v čistých líniách a výlučne z lokálnych materiálov. Jeho nevšedná architektúra má pripomínať spadnutý strom. Za jednu noc zaplatíte od 275 eur za noc.
www.vigilius.it



menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 04:43