StoryEditor

Napísali o Petrovi Šťastnom

09.02.2006, 23:00
Napísali o Petrovi Šťastnom

-- Jeden z najväčších hokejistov histórie, ktorý 5. augusta 2000 prevzal z rúk prezidenta Medzinárodného olympijského výboru najvyššie olympijské vyznamenanie, patrí medzi najznámejších Slovákov na svete... (www.dimenzie.sk, 2003)
-- Peter Šťastný je nadšený všetkými slovenskými vecami, obzvlášť hokejom. Bol súčasťou slovenského vzostupu na vrchol a je národným symbolom vystupujúcej krajiny. Vždy bol hlavnou politickou silou v rodnej zemi... (www. hockey-live.sk, 2004)
-- Všetka česť, Peter Šťastný stelesňuje všetko to pozitívne, aké by Slovensko malo, chcelo byť. Dostávame sa však z jeho vlastnej vôle do politiky a tu platia celkom iné pravidlá. Ťažšie sa už piatim miliónom slovenských hokejových fanúšikov trávi fakt, že Šťastný ešte stále verí, že jeho osobný dlhoročný kamarát, predseda vlády, nemá s tým nekonečným radom korupčných a klientelistických podozrení a káuz v podstate nič do činenia a že mu stále išlo a dodnes ide výlučne a len o blaho tejto krajiny. Uznajme, spoza oceánu sa banality typu Palacka, Slovenské telekomunikácie, SPP, akcie VSŽ, vláčiky, Badžgoň, NBÚ, skupinka, a tak podobne, rozpoznávajú predsa len ťažšie... (Robert Žanony, Britské listy, 2004)
-- V uplynulých dňoch a pred správami v rádiách sa ozývala reklama Petra Šťastného na seba, s názvom My na to máme. Potom v správach bolo jeho dementi, že nebude lídrom SDKÚ na europoslanca. Neskôr sa scenár zmenil a po jeho reklame  v správach už bolo, že bol za toho lídra nominovaný. "My na to máme," zdôraznil Šťastný... (www.pindy.sk, 2004)
-- Najvýnimočnejší kapitán, akého som doteraz poznal, bol Peter Šťastný. Je to človek mimoriadnych kvalít. Keď niečo hovorí, nehovorí to preto, že všetci čakajú, že čosi povie, ale preto, že má čo povedať. Na rozdiel od mnohých iných kapitánov, Peter netára do vetra.
(Miroslav Šatan, Moment, 2006)

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. máj 2024 01:14