StoryEditor

Na Slovensko prichádza obľúbený internetový obchod s mobilným príslušenstvom – gizzmo.sk

28.03.2017, 00:00

Uznávaný európsky predajca špičkových obalov a puzdier pre telefóny, ochranných fólií a skiel na displeje, nabíjacích zariadení, prenosných batérií a ďalších doplnkov už presvedčil viac ako 150 000 spokojných zákazníkov po celej Európe.

Gizzmo.sk nadchýňa predovšetkým overenou kvalitou produktov (výber z viac ako 20 000 produktov pre 500 zariadení, vrátane prémium značiek ako Caseology, Ringke a Spigen), bezpečným nákupom (spoločnosť je držiteľom označenia Certified Shop a EMOTA, European Trust Mark), rýchlym doručením (sklady a jednotlivé predajne s digitálnym konceptom sa nachádzajú na viacerých európskych lokáciach, čo umožňuje doručenie v priemere za menej ako 24 hodín) a 44-dňovou zárukou spokojnosti, ktorá poskytuje možnosť výmeny produktu, resp. vrátenia peňazí. V prípade dodatočných otázok Vám je k dispozícii náš profesionálny tím, ktorý sa postará o splnenie všetkých Vašich prianí.

​Jedinečná je taktiež kategorizácia produktov na internetovej stránke, ktorá je vytvorená na základe viac ako 20 000 predchádzajúcich hodnotení iných užívateľov. Za to, aby sa na internetovú stránku dostali iba špičkové produkty, zodpovedajú spolupracovníci v krajinách výrobcov, ktorí dôsledne kontrolujú 50 najlepšie hodnotených výrobkov za posledné tri mesiace. Vybrané produkty dodatočne otestuje tím gizzmo.sk a na základe získaných údajov zaradí do aktuálnej ponuky 4 produkty z každej kategórie, ktoré obstáli v boji s konkurenciou. Pri návšteve internetovej stránky bude na Vás čakať iba to najlepšie pre Vaše zariadenie – presvedčte sa sami!

Spoločnosť bola zákazníkmi a odbornou komisiou v posledných troch rokoch už päťkrát zvolená za najlepšieho obchodníka roka (v Slovinsku a Chorvátsku) a pochváliť sa môže aj viac ako desiatimi oceneniami v rôznych oblastiach a viac ako 100 000 nasledovateľmi na sociálnych sieťach. Pozrite sa na náš Facebook, Twitter, Instagram alebo Snapchat profil – všade tam na Vás čaká množstvo užitočných informácií, aktuálnych noviniek z oblasti mobilných telefónov a taktiež cenové výhody.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
01. máj 2024 22:05