StoryEditor

Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí

14.03.2022, 23:00
Už to cítite? Lúče slnka si to čoraz smelšie razia cez okná a ukončujú patronát zimy. Keď si chcete príval inšpirácie, energie a zdravia vychutnať naplno, máme pre vás ponuku, ktorá sa neodmieta!

Na Slovensku máme ostrov. Nemyslíme tým dedinku Havaj. Vašu pozornosť by sme radi upriamili na ostrov v Piešťanoch. Nájdete tam všetko, čo k ideálnej dovolenke patrí. Exkluzívne ubytovanie, nadštandardné služby, prekrásne prírodné scenérie, možnosti športového i kultúrneho vyžitia, dokonca i niečo pre tých, ktorí si bez nakuknutia do histórie a vychutnania si genia loci všetkými zmyslami nevedia svoj dovolenkový pobyt predstaviť.  

Čo sa z jari podarí...

...z toho môžete ťažiť ďalšie mesiace. Veľmi podarené časy nastanú v kráľovstve secesie – v prvom 5* slovenskom kúpeľnom hoteli - Thermia Palace. Tento luxusný, históriou dýchajúci kúpeľný hotel v tomto roku oslavuje okrúhle životné jubileum – 110 rokov! Nečakajte však, že po prechode mostom, ktorý ostrov oddeľuje od mesta Piešťany zazriete vetchú starenku, ktorej treba všetko zopakovať dvakrát. Thermia Palace reaguje aj na nevyslovené túžby a nároky svojich hostí „na prvú“ a plní ich nad očakávania.

Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Ensana Health Spa Hotels

Darujte si na Veľkú Noc veľa vody! Takej, ktorá skrášľuje a lieči naozaj. Rezervujte si pobyt v hoteli Thermia Palce ešte dnes!

Možno je to preto, lebo stojí priamo na „požehnanom prameni zdravia“ – ako liečivú piešťanskú vodu nazval Alfons Mucha. Nezostal len pri názve – svoje nadšenie z miesta a účinkov vzácnych prírodných zdrojov zvečnil na maľbe, ktorú môžete obdivovať priamo nad vstupom do jednej z najštýlovejších a najfotogenickejších reštaurácií – Grand Restaurant.

Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Ensana Health Spa Hotels To, čo ste sa dozvedeli doteraz by mohlo vyvolať dojem, že Kúpeľný ostrov i Thermia Palace lákajú len históriou a geotermálnou vodou či vzácnym peloidom. Nieže by to bolo málo, no Thermia Palace  nestarne najmä preto, lebo svojim hosťom neustále ponúka aj niečo navyše.

Príďte osláviť príchod jari na úrovni!

Chcete zažiť koncert Gioia, Talkshow s Karin Majtánovou či Marcelou Leiferovovou?? Či víkend, kde sa dozviete všetko o osteoporóze? Aby toho nebolo málo – v priebehu jarných mesiacov vás na Kúpeľnom ostrove či priamo v priestoroch oslávenkyne čakajú ochutnávky vín, festival tradičných umeleckých remesiel a jednou z kariet, ktoré majú Piešťany v rukáve bude i vystúpenie ďalšieho slovenského pokladu, ktorý nemá obdoby podobne ako Thermia Palace– folklórneho súboru Lúčnica! Počas víkendu osláv 110. ho výročia hotela Thermia Palace zažijú hostia množstvo zaujímavých sprievodných podujatí. Každoročnej veľkej obľube sa teší aj festival veteránskych vozidiel – Zlaté stuhy, ktorý sa bude aj tento rok. Letnú kúpeľnú sezónu odštartuje tradičné otvárací festival, na ktorý sa po dvoch rokoch už všetci tešia. Keď sa vám náhodou bude chcieť vystúpiť z objatia Kúpeľného ostrova, zažijete i vystúpenie Radošinského naivného divadla, koncerty vážnej hudby či pestrú zmes kultúrnych, osvetových či na pôžitok orientovaných podujatí. V júni sa bude oslavovať krása secesie počas Art Nouveu festivalu. Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Na jar v Piešťanoch nuda nehrozí Ensana Health Spa Hotels Kalendár podujatí, ktorými si môžete ešte viac spríjemniť svoju exkluzívnu dovolenku na najobľúbenejšom slovenskom ostrove nájdete na stránkach hotelovej siete Ensana.

(PR)

01 - Modified: 2024-05-02 14:16:51 - Feat.: - Title: Hanbím sa, je to moje zlyhanie. Bola to naša vojna podsvetia, kajal sa Mikuláš Černák na súde 02 - Modified: 2024-01-14 12:34:00 - Feat.: - Title: Unikátny liečebný program pre pacientov s Parkinsonovou chorobou 03 - Modified: 2023-10-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Procedúry v najznámejších slovenských kúpeľoch z blízka 04 - Modified: 2023-10-07 16:26:56 - Feat.: - Title: V piešťanskom hoteli Pavla vypukol požiar, na mieste sú hasiči i polícia 05 - Modified: 2023-08-23 14:49:31 - Feat.: - Title: MFF Cinematik uvedie viaceré slovenské premiéry
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
02. máj 2024 23:07