Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
03.07.2021, 00:00

Zmrzlinári Vunhuovci: Cez koronu si ľudia kupovali nanuky v daždi, len aby sme prežili

  • Hoci spolu študovali medzinárodné vzťahy, už päť rokov všetok čas a energiu venujú výrobe zdravých nanukov.
  • Ako sa dá zmrzlinárčinou živiť a ako prečkali koronu?
  • Sympatickí manželia zbierali peniaze na svoj sen aj na svadbe a tajomstvu gelata sa priúčali od najlepších v Bologni.
  • Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza ako príloha k Hospodárskym novinám.
Zmrzlinári Vunhuovci: Cez koronu si ľudia kupovali nanuky v daždi, len aby sme prežili
Zdroj: Pavol Funtál

Mango s kivi, čokosorbet, avokádo s limetkou alebo hruška či čierna ríbezľa... Ak sa vám už len pri vymenúvaní zbiehajú slinky, tak vedzte, že je to len niekoľko z príchutí originálnych nanukov, ktoré už piaty rok vyrábajú mladí manželia v Bratislave v rodinnej firme Marinela.

​Daniela a Marián sa streli na Ekonomickej univerzite, kde obaja študovali medzinárodné vzťahy. Slovo dalo slovo (najmä počas skúškového obdobia) a z dvojice sa stal pár, ktorý precestoval kus sveta a absolovoval rôzne stáže. Čo by ste robili, ak by ste za sebou mali podobný príbeh?

Vunhuovci sa rozhodli, že zostanú na Slovensku a začnú vyrábať sorbety na paličke.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 86% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.