StoryEditor

Meghan v rozhovore pre televíziu: V kráľovskej rodine sa riešilo, akej farby pleti bude naše dieťa

08.03.2021, 07:09
Autor:
ČTKČTKTASRTASR
"Jednoducho som už nechcela žiť," povedala v rozhovore.

Meghan Markleová, manželka člena britskej kráľovskej rodiny Harryho, bola v nedeľu večer miestneho času hosťom moderátorky Oprah Winfreyovej na americkej televíznej stanici CBS.

V rozhovore uviedla, že mala veľmi naivné predstavy o vstupe do kráľovskej rodiny. Ocenila kráľovnú, ktorá sa k nej vždy správala priateľsky, spomenula tiež detaily o svadbe alebo o druhom tehotenstve.

Kontroverzný rozhovor

Vyvrátila informáciu, že dostala za rozhovor zaplatené, poskytla ho podľa svojich slov zadarmo. O rozhovore písali svetové agentúry.

Na začiatku vzťahu s Harrym hovorili o tom, aké to je byť súčasťou kráľovskej rodiny, Meghan však "úplne nechápala, o akú prácu pôjde," pretože sledovanie predstaviteľov monarchie nebolo v jej rodine bežné.

Tiež samotná svadba nebola podľa Meghan ich dňom, ale svadbou organizovanou pre celý svet. Technicky vzaté bol pár oddaný už niekoľko dní pred oficiálnou slávnosťou.

"Vzali sme sa tri dni pred našou svadbou," povedala Meghan s tým, že manželské sľuby si vymenili v súkromí pred canterburským arcibiskupom Justinom Welsbym ešte pred tým, ako sa 19. mája 2018 konala na Windsorsom zámku oficiálna svadba vysielaná v televízii. Informácie priniesli agentúry AFP a DPA.

V rozhovore hovorila vojvodkyňa Meghan o rasistickom správaní počas tehotenstva so synom Archiem.

"Akej farby bude dieťa"?

Kráľovská rodina si podľa Meghan neželala, aby sa Archie stal princom, pretože panovali obavy, "ako tmavá môže byť jeho pokožka, keď sa narodí," povedala Meghan, ktorej matka je černoška. Odmietla však uviesť, ktorý konkrétny člen rodiny to predniesol.

Harry a Meghan v rozhovore spoločne oznámili, že druhý potomok, ktorého očakávajú, bude dievčatko.

"Čo bolo v posledných rokoch naozaj ťažké, je, keď realita a jej vnímanie sú dve veľmi odlišné veci. Súdia vás podľa svojich dojmov, ale vy žijete v skutočnej realite. Tie dve veci sú v úplnom protiklade, ale ľuďom to nevysvetlíte," uviedla Meghan . Život v paláci prirovnala ku "zlatej klietke," píše DPA.

Meghan povedala, že bola zo spolužitia s kráľovskou rodinou tak nešťastná, že mala aj samovražedné myšlienky. "Už som jednoducho nechcela byť nažive," povedala Meghan. "Myslela som si, že by to vyriešilo situáciu pre všetkých," dodala. Požiadala údajne o pomoc, ale tá jej bola odmietnutá.

Harry a Meghan poskytli Winfreyovej napäto očakávané interview po tom, ako vo februári oznámili, že sa definitívne nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny.

Ich vzťahy sú čoraz napätejšie a Markleová obvinila Buckinghamský palác, že šíri o nej a jej manželovi nepravdy. Palác predtým oznámil vyšetrovanie Markleovej správania po správach britských médií, že v minulosti šikanovala zamestnancov paláca.

01 - Modified: 2022-05-04 08:13:31 - Feat.: - Title: Rana pre Meghan Markle. Netflix ruší projekty, stopku dostala aj vojvodkyňa 02 - Modified: 2022-03-14 10:23:22 - Feat.: - Title: Šašo a kráľ? Príbeh rozhádaných britských princov pokračuje a siaha hlboko do minulosti, tvrdí odborník 03 - Modified: 2022-01-18 14:17:32 - Feat.: - Title: Princ Harry: Ja a moja rodina už nie sme vo Veľkej Británii v bezpečí. Pomoc hľadá na súde 04 - Modified: 2021-09-06 14:34:41 - Feat.: - Title: Umierajúca Meghan po autonehode obklopená novinármi. Svet kritizuje film o kráľovskom páre 05 - Modified: 2021-07-20 10:07:37 - Feat.: - Title: Princ Harry vydá knihu pamätí. Môže byť tvrdou ranou pre kráľovskú rodinu a jej fungovanie
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 21:07