StoryEditor

Premenujem sa na Kresťana Génia Miliardára a budem kandidovať na prezidenta, vyhráža sa známy raper West

14.11.2019, 11:38
Autor:
subsub
Kanye West sníva o úlohe prezidenta Spojených štátov už dlhšie.

Kanye West (42) vlani oznámil, že v roku 2024 chce kandidovať na prezidenta USA. Raper, ktorý niekoľkokrát skončil na psychiatrii, sa svojho plánu drží naďalej. Manžel Kim Kardashianovej (39) sa aktuálne vyjadril, že sa možno v budúcnosti nechá premenovať na "Kresťana Génia Miliardára" Kanye West.

"Až budem v roku 2024 kandidovať na prezidenta Spojených štátov, vytvorím pre všetkých mnoho nových pracovných pozícií," povedal Kanye West v diskusii s divákmi na festivale inovácií Fast Company Innovation Festival, za čo ho publikum odmenilo smiechom.

"Neviem, čomu sa smejete. Síce čítate titulky typu, ´Kanye sa zbláznil'... Ale pravda je, že každý tretí Afroameričan dnes sedí v base. A mnohé slávne hviezdy sú tiež dobrovoľne v úlohe väzňov. Boja sa totiž čokoľvek povedať a mať vlastný názor. Taký veľký majú strach," pokračoval raper.

Kanye West stihol počas diskusie okrem všeobecnej kritiky celebrít skritizovať aj magazín Forbes, ktorý ho v zozname najbohatších hiphopových umelcov neuviedol ako miliardára, uvádza portál iDnes.cz.

Úryvok z rozhovoru si pozrite vo videu:

"Keď mi niekto tvrdí, že nazývať sám seba miliardárom je príliš drsné a neokrôchané, môžem urobiť jednu vec. A to legálne sa nechať premenovať na Kresťana Génia Miliardára Kanye West. Aby všetci pochopili, ako to naozaj je. A dám si to aj na poznávaciu značku," odhodlane dodal raper.

Kanye West sníva o úlohe prezidenta Spojených štátov už dlhšie. Pred štyrmi rokmi vyhlásil na odovzdávaní cien MTV, že bude kandidovať v roku 2020. Neskôr priznal, že k výroku mu vtedy dopomohol jeho povznesený stav po tom, čo vyfajčil niekoľko cigariet marihuany.

Vlani na jeseň sa West stretol s americkým prezidentom Donaldom Trumpom (73), ktorý si ho vtedy na prekvapenie mnohých pozval do Oválnej pracovne Bieleho domu. West je jedným z mála spevákov, ktorý otvorene podporuje súčasnú hlavu štátu.

Trump sa podľa televíznych záberov väčšinou len mlčky prizeral. Keď sa ho novinári spýtali, či by sa West mohol raz stať jeho nástupcom v Bielom dome, pripustil, že "veľmi dobre mohol". Hudobník hovoril o kandidatúre už v novembri 2016.

V máji sa Donald Trump stretol aj s manželkou Kanye Westa Kim Kardashianovou. Tá sa prihovárala za ženu odsúdenú na doživotie kvôli drogovým deliktom. Jej lobing pomohol a Alicu Mariu Johnsonovú, ktorá za mrežami strávila už vyše 20 rokov, mesiac po stretnutí prezidenta s profesionálnou celebritou prepustili.

01 - Modified: 2024-04-23 21:54:52 - Feat.: - Title: "O ňom iba pozitívne". Exšéf bulvárneho denníka na súde opísal tajnú spoluprácu s Trumpovou kampaňou 02 - Modified: 2024-04-23 21:06:24 - Feat.: - Title: Rast aktivity v americkom súkromnom sektore sa v apríli spomalil 03 - Modified: 2024-04-23 20:40:25 - Feat.: - Title: Akcie v USA posilnili, investori čakajú na výsledky veľkých rastových firiem 04 - Modified: 2024-04-23 20:18:18 - Feat.: - Title: Senát USA smeruje k schváleniu balíka s pomocou Kyjevu, hlasovať sa môže už v noci 05 - Modified: 2024-04-23 18:20:04 - Feat.: - Title: Predaj nových domov v USA v marci vzrástol viac, ako sa očakávalo
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 00:28