Štúdio produkovalo aj seriál PriateliaReuters
StoryEditor

Prekvapenie pre fanúšikov: Na niečom pracujeme, prezradila Anistonová o kolegoch z Priateľov

30.10.2019, 08:30
Autor:
zarzar
Jennifer Anistonová, alias seriálová Rachel v televíznej šou priznala, že s kolegami na niečom pracujú.

Napriek tomu, že sa Jennifer Anistonová (50) snaží propagovať nový seriál The Morning Show, neustále dostáva otázky ohľadom Priateľov. Teraz prezradila, že s kolegami z legendárneho sitcomu na niečom pracujú. O čo konkrétne pôjde, však nepovedala, uvádza portál iDnes.cz.

V posledných rokoch sa dočkalo pokračovania mnoho seriálov z 90. rokov. Aj preto sa fanúšikovia Priateľov neustále pýtajú, či niečo nechystajú aj tvorcovia ich obľúbeného sitcomu. Producentka Marta Kaufmannová aj herci doteraz tvrdili, že rozhodne žiadne pokračovanie ani film nebude.

Jennifer Anistonová, alias seriálová Rachel, však v šou Ellen DeGeneres priznala, že s kolegami na niečom pracujú. "Či to bude pokračovanie? To nie. Boli by sme radi, keby sa niečo urobilo, ale sami zatiaľ nevieme, čo by to malo byť. Takže niečo skúšame, na niečom pracujeme," povedala.

Keď sa moderátorka z herečky snažila dostať nejaké podrobnosti, tá zahmlievala, no nakoniec nevylúčila, že by to mohol ísť o film. "Ešte neviem! Nechcem ľudí zavádzať," dodala.

Jennifer Anistonová, ktorá si len nedávno založila profil na Instagrame a hneď pokorila rekord v počte fanúšikov a lajkov pri jednom príspevku, sa s kolegami pravidelne schádza.

Najčastejšie sa vída s kolegyňou a kamarátkou Courteney Coxovou, alias Monicou, jej dcére Coco je dokonca krstnou mamou. Na ich stretnutiach však často nechýba ani seriálová Phoebe - Lisa Kudrowová.

Prvým príspevkom Anistonovej na Instagrame bola celá zostava Priateľov aj s Mattom LeBlancom, Davidom Schwimmerom a Matthewom Perrym, teda Joeym, Rossom a Chandlerom.

"Bolo to preto, že si chýbame a náhodou sme všetci boli na rovnakom mieste," tvrdí Anistonová, ktorá v novom seriáli The Morning Show hrá po boku Reese Witherspoonovej. Tá sa tiež objavila v Priateľoch ako Rachelina mladšia sestra Jill.

01 - Modified: 2019-09-25 12:17:44 - Feat.: 0 - Title: Ste zvedaví, ktorá postava z Priateľov je najobľúbenejšia? Štúdia zverejnila výsledok
01 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 02 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 03 - Modified: 2024-04-03 12:27:17 - Feat.: - Title: Stovky umelcov z oblasti hudby vyzvali na ochranu pred AI: Varujú pred útokom na ľudskú tvorivosť 04 - Modified: 2024-04-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Peklo i raj: LSD sa v ČSSR vyrábalo vo veľkom, užívali ho vojaci raketového štábu, nepohrdol ním ani Zeman 05 - Modified: 2024-04-05 14:00:00 - Feat.: - Title: Účinok ako viagra. Problémy s erekciou majú alternatívnu a účinnú verziu terapie, tvrdí štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 16:41