StoryEditor

Jacksonova sestra odkrýva kostlivca v skrini: Michael živil rodinu, preto kryla jeho zneužívanie detí

25.01.2019, 08:56
LaToya Jacksonová tvrdí, že ich matka vedela, že Michael Jackson († 50) upláca rodičov detí, ktoré zneužil.

LaToya Jacksonová tvrdí, že ich matka vedela, že Michael Jackson († 50) upláca rodičov detí, ktoré zneužil. Ako pedofila ho zobrazuje nový dokument Leaving Neverland, v ktorom vystupujú dve jeho údajné obete.

Televízii NBC sa podarilo už v roku 1993 získať svedectvo spevákovej staršej sestry, ktorá tvrdí, že rodina o správaní Michaela vie a len kvôli miliónom z jeho hudby ho kryje.

Pozrite si aj video policajnej prehliadky v sídle Michaela Jacksona z roku 2003, po obvineniach zo zneužívania detí:

A že o všetkom vie aj matka Katherine (88), ktorá ho dokonca nazvala "úbohým buzerantom", keď objavila šeky na peniaze, ktoré posielal rodičom chlapcov, ktorých zneužíval, píše denník The Sun.

Už na začiatku deväťdesiatych rokov sa začalo verejne hovoriť o pedofílii Michaela Jacksona. Speváka obvinili rodičia Jordana Chandlera. Tým pritom Jackson za mlčanie zaplatil.

"Žiadne priame dôkazy proti bratovi nemám. Boli tam dva šeky pre rodičov tých detí, ktoré mi mama ukázala. Boli na veľkú sumu peňazí a ona kvôli tomu zúrila.

Moja matka veľmi dobre vedela o tých deťoch, ktoré tam s ním bývali. Vedela o všetkých tých chlapcoch. Ona bola tou, čo vždy hovorila, že Michael, prepáčte mi to slovo, je buzerant.

Povedala: Nemôžem ho vystáť, ten prekliaty buzerant, nemôžem ho zniesť. To hovorila stále dookola. Ona o všetkom vie. A teraz to popiera a to ma veľmi bolí," vyhlásila LaToya v roku 1993 v interview pre NBC.

LaToya je piatym potomkom manželov Joa a Katherine Jacksonovcov. Je o dva roky staršia ako Michael, ktorý bol šiestym z desiatich detí.

V deväťdesiatych rokoch s rodinou rozhádala a prestala s ňou komunikovať po tom, čo sa vydala za Jacka Gordona. Svedčiť proti svojmu bratovi sa vraj rozhodla preto, že ju samotnú otec Joe v detstve zneužíval. Jacksona vraj rodina kryla len preto, že ich živil.

"Podporuje finančne úplne všetkých. Matka dobre vedela, že bez jeho peňazí by sme skončili na ulici. Rozhodla som sa prehovoriť hlavne preto, že som sama ako dieťa bola zneužívaná a viem, aké je to hrozné. Tie deti si zaslúžia spravodlivosť," vysvetlila LaToya Jacksonová v roku 1993.

01 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 02 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 03 - Modified: 2024-04-03 12:27:17 - Feat.: - Title: Stovky umelcov z oblasti hudby vyzvali na ochranu pred AI: Varujú pred útokom na ľudskú tvorivosť 04 - Modified: 2024-04-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Peklo i raj: LSD sa v ČSSR vyrábalo vo veľkom, užívali ho vojaci raketového štábu, nepohrdol ním ani Zeman 05 - Modified: 2024-04-05 14:00:00 - Feat.: - Title: Účinok ako viagra. Problémy s erekciou majú alternatívnu a účinnú verziu terapie, tvrdí štúdia
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 05:53